Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

23.11.2019

Nolla Slovenialaisen radalta!

Lauantaina kisattiin Gavan kanssa Ojangossa agilityssa, tuomareina Pavol Vakonic (agiradat) ja Janne Karstusen (hyppyrata). Missasin Lohjan kisojen ilmon, joten mentiin käyttämään lahjakortit ja päädyin ottamaan myös kolmannen startin. Mentiin asenteella, että on varmasti haasteita, koitetaan liikkua rohkeasti ja ottaa myös riskejä.

Eka agilityrata hyl: 
alussa oli riskinä, että koira menee keppien sijaan puomille. Oli tarkoitus pysähtyä kun tulee putkesta, huusin kyllä haltuun mutta juoksi puomille. A:n jälkeen olisi vaadittu myös pari askelta eteenpäin ennen pakkovalssin merkkausta, tuli sen väärin päin. Saatiin kuitenkin moni vaikea kohta sujumaan, kuten loppu rata. :)

Toka hyppyrata hyl: tässä oli siistit kepit! Renkaalle mennessä olin jäljessä edeltävän takaaleikkauksen takia ja Gava tuli ohi renkaasta. Korjasin vinosta ja ajautui ylimääräisen hypyn. Seuraavan kohdan ohjaus meni eri tavalla kuin suunnittelin. Mutta lopussa uskalsin kokeilla persjättöä pituuden jälkeen ja kohta sujui sillä hienosti. :) Leijeröin myös kepit.

Molemmissa oli siistiä menoa silti!

Hylyt videolla
Kolmas rata oli vähän helpomman näköinen, mutta oli siinä silti haastetta.

Tutustuessa pohdin keppien jälkeistä, siinä oli riski onnistuuko takaaleikkauksella. Pohdin myös puomia edeltävää, päätin tehdä päällejuoksun mutta radalla sitten muutin vikaa saksalaista backläpiksi. Juoksarikoiria oli johdossa. Muuten rata oli ihan sujuvaa, mutta juuri yksi käännös venähti.

Mutta siistiä saatiin nolla! Kesti vähän tajuta sitä, kun olin niin asennoitunut että on kisat joista sellaista on turha unelmoida. Eilisistä treeneistä oli apua, samantyyppistä keppikulmaa. Mietin kriittiset kohdat ja mihin täytyy ehtiä. Ja ohjauksista kuitenkin meille sopivat.

Nollan video

Gavan sm-nollat 2020

6.10.2019 Riihimäki, 0, agirata Minna Räsänen
23.11.2019 Vantaa, 0, agirata Pavol Vakonic

Samalla vasta viides nolla 3lk kisoista. Kolmosissa tuomari on ollut aina eri.


Sm nollia 2019 oli 3kpl
 Kurren tuijotus
 Kisaturisti Step hoitokoira :)
Gavan vuoden 2019 tuloksia, edelleen on hylkyprosentti isoa. Tästä puuttuu tammikuun kohta.
3x 0vp
5x 5 vp
10vp, 15vp, 20vp
hylkyjä 20kpl + Pavolin radan hyl 21 kpl. Hyviä hylkyjä on ollut kyllä enemmän.
Vaikeampia kohtia on sujunut ja tekninen osaaminen parantunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!