Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

31.7.2013

Biggest Loser ja langaton trimmeri

Punnitsin eilen Ruutin painon, se painoi 19,2 kg on se vähän pyöristynyt leikkauksen jälkeen. Viimeisin punnitus (blogiin merkattu tai joka löytyi) oli vuonna 2011 ja paino oli 18 kg. Syö noin 2dl päivässä. Nyt on säkki kevyt ruokaakin ja katsotaan tepsiikö.

Mustissa ja Mirrissä oli kallista lohiruokaa -50% ja otin sitä 12kg säkin. Syödään se ja sitten läheltä bongattua Jahti & Vahti kevyt ruokaa varmaankin sen jälkeen. Lisäksi voisi syöttää jotain lihaa ja kasvista, mutta pitää vielä pohtia mitä. Jahtivahdilla oli jotain lihapötköjäkin ja kiva jätti purkki 1 l öljyä, löytyisköhän sitäkin Kilon tallin Hipposportista..

Mennään sunnuntaina katsomaan miten kisat sujuu. Mistä saisi taas tokokärpäsen purasun. Tai sitten pitäisi pitää eteisessä tokokassia kun ei sitä muuten muista. Eilenkin piti tehdä, mutta unohtui.. Hellettä on luvattu, onneks Ruuti suht hyvin siinä tekee. Helteistä puheen ollen, turkki on taas kasvanut ja ehkä voisin vetästä sen vielä kerran lyhyeksi ennen talvea. Tämmöinen alennettu trimmeri muutti meille Zooplussalta, yllätyin ettei hinta ollut niin huimaava, saa langattomaksikin, kaksi tehoa ja käy Oster- terät. Hinta 49,90e (ovh 89e). Ostin myös Osterin terän 25e (nekin alennuksessa noin 5e halvempi). Saanut, myös kaksi hyvää arvostelua. Kun ehtii niin pääsee käyttöön! Ihan lupaavalta kuulosti tuosta halvempi, muttei ollut langaton.

Itsellä lähestyy loma! Tämä viikko enään työharjoittelua, sitten on suunnitelmissa mökkireissua, ehkä Poriin, sitten tietenkin Espanjan matka Fuengirolaan ja syyskuussa on koulua yhtenä päivänä opparin muodossa. Vanhalle työpaikalle kahvilaan sen lisäksi. Näillä puhein mökille lähtee myös Tia, Keiko ja Keesi, Ruuti tosin ei ehkä niin paljon ilahdu, mutta varmaan sitä ilahduttaa jos saa treenata jotain. ;D

Illalla aksaamaan!

Pet Clipper 9050 -trimmauskone


Mökillä 09
Rasmus 09

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!