Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

24.7.2013

Ruuti osteopaatilla ja piknikillä

Eilen tiistaina oli osteopaatille aika Hehkuun. Tulin kiireessä kotoa, kamat vähän vaihtui ja taas matkaan.
Niskassa oli vielä jumia ja Carita kysyi vetääkö Ruuti, vastasin, että ollaan käytetty paljon valjaitakin ja ei vedä pahasti ainakaan arkena. Vähän lonkkien väliä selässä käsitteli muuta pidempään niskan lisäksi. Välillä Ruutin jalat säpsähti, tuntuu kuulemma kuin muurahaisia liikkuisi, kun jumit aukeaa. 

Ruutilla on vähän ylipainoa (mun mielestä), se syö niin vähän ja nälkä on kokoajan. Kyselin, että light ruokaan vaihto nyt kun edelliset ruuat on loppumassa ja voisko jotain lisänä antaa. Nykyinen ruoka oli Acanaa, nyt Roburin palkintosäkillä maustettuna. Ajattelin vaihtaa, johonkin mustin ja mirrin lihapitoiseen kevyeen ruokaan.  Vihanneksista peruna ja joku toinen oli kovin tärkkelys-pitoisia, joka suuremmissa määrin ei ole hyväksi, mutta vähä rasvaisempaa lihaa (ei possu tai lammas) voi laittaa. 
Kyllähän Ruutille maistuu nykyään kurkku ja jotain muuta salaatin aineksia. Ehkä pitää hakea pakkaseen lisäksi jotain raakaruokaa. Tai kävisköhän kevyt jauhelihakin..

Sitten suunnattiin Ruutin kanssa ratikalla keskustaan, oltiin ovien edessä ja joka pysäkillä sai väistellä ovea ja ihmisiä. Käveltiin Eduskuntatalon ohi narikkatorille ja sieltä sitten mentiin Töölönlahden rantaan Hesperianpuistoon kaverin synttäripiknikille. Pari tunnistikin bortsuksi. 
Ruuti sai rapsutuksia, yksi hattupää vähän epäilytti ja vähän tummempi ihoinen, mutta se paljastuikin hyväksi rapsuttajaksi. Alkuun Ruu oli menossa, joka suuntaan, mutta sitten rauhoittui ja piirakat kiinnostivat. Sai se varastettua sipsin palan, söi hanhen kakkaa ja kaksi viinirypälettä pureskellen. Turisti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!