Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

31.7.2013

SM- agirataa ja tokoa

Tänään Shantin treeneissä tehtiin medien SM rataa tältä vuodelta. Olin, just viimeksi omaa koulutusta suunnitellessa valinnut ton radan ja toinen oli hyppyrata. Oli kiva päästä siis tota tekemään! Ruutilla oli intoa, kun ekat haukut oli Olarin keskustassa. :D


Alussa pelkäsin liikaa putken suuta ja aika paikallaan kutsuin ruutin. Olisin voinut vähän ottaa askelta kohti hyppyä. Taas nelos hypyn rima tuli helposti alas, ainakin ekalla kertaa ja ehkä joku muu toisto. Putkesta kääntyi hyvin ja otin sen A:n alastulolta vastaan. Hyppy 3 ei ollut tyrkyllä, mitä vähän epäilin ja ekalla kertaa käänsin liian tiukkaan A:n jälkeisen hypyn ohi. 

Putkesta piti koira poimia puomille, että tuli siihen hyvin. Ekalla kertaa Ruuti koski puomin, muttei odottanut vapautusta. Toisto ok ja tehtiin vielä puomi palkallakin. Kepit sujui kun oli liikkeessä puomilta. Putkeen heittoa pystyin ennakoida aika hyvin. Putken jälkeisen hypyn 13 rima tuli alas kun olin myöhässä, liikaa varmistelin hyppyä ja aloin kääntää rimalla. 

Keinu oli seuraava, eka oli videolta ihan ok. Opetus siinä kesken kun on ollut ennen pamahduksesta, mutta haluisin isomman hidastuksen tai että tulee luvalla pois. Voisin koittaa muistaa sanoa tule. Siitä pituus, olin oikealla puolella, putkeen. Ruuti tehosti haukuilla. :D Sitten koitin valssin seuraavan hypyn 18 taakse, pysähtyi liikaa ja rima alas. Persjättö sopi hyvin, siinä kerran rima, mutta muuten pysyi. Kerran ponnisti siihen väärin. 

Oli kiva katsoa pitkästä aikaa menoa videolta! Kiitos Mari! Yllätyin kun ruuti haukkuu niin paljon aina palkan jälkeen. Laitan videon tai videot tänne jos saan siirrettyä ne kännykästä. :D 


Tokoillakin piti, onhan se kiva kun muistaa ja oli kamppeet mukana.

ohjattu: vähän vaikeeta, parkkiksella missä on yksittäisiä puskia kasveja. Ekassa kapulat oli lähempänä, suht näkyvästi, mutta Ruuti meinasi mennä vaan idarin toiselle merkille. Sitten oikein kun kuunteli. Toinen toisto kapulat kauempana oli vaikeempi ja taas idarin merkki veti ja siitä 90 asteen käännös kapulalle. :D Kelpuutin sen kun itsekin sai miettiä hetken missäs kohtaa se kapula olikin.

Zeta: maahan, seiso, istu, Seisominen meni väärin, istui ekalla. Muuten hyvä. Pysyi paikallaan seisoessa.

metsku: kolme toistoa, eka vauhti, toinen eteen ? ja sitten sivulle miten pitikin ja vielä yksi vauhtina.

tunnari: tein rivin ja ympyrän sekoituksen, aloitti väärästä päästä ja nuuski rauhallisesti omaan asti.

kaukot: tehtiin näitä pidempään, koitin nyt puuttua siihen tai jättää palkkaamatta kun ruuti menee vähän vinoon. Seiso- istu vaihdossa toinen jalka ehkä vähän vajaa ja joskus istumaankin vino. Eka s-m liikkui myös. Ja joissain s-i liikkui, ne ei kelvannut. Aika kivasti kesti toistoja.

Häiriö paikka istu 2min: tehtiin kahden muun koiran kanssa, Ruu reunassa. Jätin paikka - käskyllä. Helpotti varmaan kun muutkin istui ja vaikka epäilytti niin ruu pysyi istumassa. JEs!

seuraus: Tiina antoi vinkkejä seuraukseen, jonka tiedän mutten muista niin että katson koiraa niin paljon seurauksessa. Ehkä siinä syy miksi pitäisi joskus videoida ja mulle pitää huomauttaa, että katso eteen älä koiraan, kyllä se siinä pysyy! Juurtunut tapa. Alkuun tein hitaan kävelyn liian hitaasti, vähän isommalla askeleella kun teen, koska Ruuti meinas istua. Tai sitten muistaa nostella jalkoja. Käännöksestä tuli puhe, että sen voi tehdä melkein kuin paikallaan käännöksissä, niin että nostaa enemmän jalkoja ja jalat liikkuu. Mutta kuin neliöön sisään, toiset askeleet siellä ja pois. Katselin nyt Christan  (MM-2) Toko mm-kisoista videota niin yksi lyhyt askel käännöksestä muutei muuta.

Kiinnitin huomiota, pari pientä ininää tuli liikkeiden välissä tai sivulla, niistä huomautus. Palkkasin riehuttaen, ilman mitään namia, siinä jos ininää huomautus. Ei koittanutkaan haukkua, jes.


Ruuti sai ydinluun, pitkään jaksoi kaluta valkosenakin, aika hyvä hampaille ja vähän rasvaista lihaa. Täytyy muistaa ostaa useamminkin! Oli Tokmannissa valmispakkauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!