Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.4.2015

Kuvarikasta tokoilua!

Kimppatokotreenit Veräjäpellon koululla mukana Anne & auspai Jedi&norwichi Lotte, Kira & x-rotu Mindy ja Emma ja bc Lucky. Kuvia Anne kuvaili meidän kuvat, kiitos!

Gavan kanssa:
Paikalla makuu: kaikki junnut rivissä Gava heilutteli välillä häntää kavereille ja paristi liikutti etujalkoja. En ottanut aikaa ja kehuin välillä ja palkkasin useampaan kertaan. Ei ehtinyt lonkalle kertaakaan, jes!

Seuraus: alussa oli aika lennokasta ja välillä pompahti. Kuvissa näyttää, että välillä olis vähän edellä, mutta kun pää pysyy mun jalassa niin en sitä niin huomaa. Ja kyllä se tasoittuu ja matalemmalla vireellä ei ole noin pomppuisaa. Oli kiinni odottamassa ja intoa oli päästä hommiin.


 
Hmm..
Käy siihen -häirittynä: Anne häiritsi. Nyt ei noussut kertaakaan, mutta katseli välillä häntää heiluttaen. Palkkailin aina katsekontakteista ja välillä vapautusmaasta. Kolmas tällainen treeni ja oli jo parempi.

Katsekontaktihäirittynä: heti perään. Paristi näki, että tekisi mieli katsoa, mutta ei katsonut. Ja paristi ehti nopeasti vilkaista ja korjasi heti kontaktin. Jätettiin sellaiseen, missä kesti häiriön hetken aikaa eikä katsonut. Ettei mene sellaiseen, että oppii että kerran saa vilkaista.

Estehyppy: Tehtiin ensin vanhan alon malliin. Testasin stoppikäskyä. Ekat kaksi menikin noin 2m päähän hypystä. Ekassa palkkasin suoraan stopista. Muissa toistin stoppi käskyä ja näytin käsimerkkiä sivulle kävellessä. Liikutti vähän tassuja, lähempänä paremmin. Voisin tehdä noita kotona, että heitän namin kauemmas ja siitä käsken seis ja tulen sivulle tai lähden kohti. Naksutin avuksi. Vikassa oli jo ovela ja stoppasi lähelle hyppyä. Siinä pysyi parhaiten. Tehtiin vielä uuden alon malliin kutsuhyppy, joka on lälly. Sain olla tarkkana, ettei Gava tarjonnut ja ehtinyt hypätä hyppyä aina kun siirryttiin sen eteen.




Juoksua :D

Koppi?
.. No ei sittenkään, ohi meni!

Rasmuksen kanssa:
Oikean puolen seuraus: sitä samaa. Välillä väljenee tai poikittaa. Ja pysähdykset vielä hankalia. Sivulletulot hyviä ja ihan alku seurauksesta.

Hyvin
Huonosti (vino)

Ruutin kanssa:
Heitin lelun ja sitten käskin tiputtamaan sen ja vähän ilman käskyä seurausta. Alussa pientä ininää, lopussa ei.

Tehtiin metallinoutoa hypyllä. Ekassa heitin lelun, kun oli vielä hyppäämässä. Seuraavissa annoin noutaa. Haki hiljaa, jes!

Huom. pallo (juoksee kohti kapulaa)


Hampaan varassa

Tunnari: oli haastava, kun tuuli aika kovaa rivin toiselta reunalta. Ekassa meinasi availla suuta väärien päällä ja ekalla kertaa toi väärän. Seuraavat kaksi toistoa hyviä. Vikassa löyti heti ekana rivin päädystä oman, jonka suuntaan tuuli eli helpoin. Tuuli tunnareita siis!

Ruutu: merkki ok. Meni ruutuun ihan etureunaan. Kutsuin pois. Sain vähän tapella, että suostui seurata merkille. Tule- käskyllä paremmin kuin sivu- käskyllä totteli. Nyt ruudussa pysähtyi keskelle. Tästä Ruuti sai palkan, mutta periaatteessahan tämä oli vasta äskisen huonon korjaus. :0

Norwichi Lotte

Aamulla tehtiin Gavan kanssa

  • Luoksetulon stoppia ja pidin mielessä Ansun neuvot. Kierrätin lampputolppaa ja matkaa oli ehkä 15-20m. Peruutin samalla ja käänsin kyljen kun Gava lähestyi. Koitin ohjata hiekkatien laidan paksuimpaan hiekkakerrokseen. Joko heitin palkan ohi tai käännyin kohti noin 5m ennen ja tein hämäysheiton. Hienot jäljet jäi joka kerta hiekkaan! Siistiä! Niin sitä on mennyt vaikka kuinka pitkään aikaa hukkaan, kun ei oo itse tajunnut tehdä ihan oikein. Tai niihin mun kriteereihin nähden. 
  • parit toistot 2x2 keppejä. Nyt oikealta puolelta saatiin ihan hyvin onnistuneita, mutta vasen puoli taas reistaili. :D 
  • skeittailin terassilla, kun Ruuti oli myös leikkimässä pallolla. Nyt Gavaa ei niin haitannut. Täytyy ottaa Malminkartanoon skeitti mukaan ja laittaa se valumaan niistä rampeista. :D


2 kommenttia:

  1. Haha pää helman alla on hyvä seurata?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on! Pysyy paremmin oikeassa kohtaa eikä pysty keulia. ;D En olis ees huomannut livenä. Gava on niin pikkuinenkin ettei se ole noin tiellä, jos Ruuti olis noin kompastuisin varmaan ja olis vaikea liikkua. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!