Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.3.2017

Valokuvausta, keppejä ja tokoa

MA KEPPITREENI 2 paria noin 20cm kujalla

Gava 2x2 kepit: Gava kertaili kaikki kulmia ja liikuin itse reippaasti. Ekoissa haki toiseen väliin ja hömistyi kun piti pujotella siksakkia. Toiselts puolen haki toisen parin ja hömistyi myös kun kepit jäi kesken. Tehtiin myös puun kierrosta ja noin 5-15cm kuja toimi myös. Noita hyvä muistutella noinkin. Gava menee kyllä tosi hitaasti yksittäisessä treenissä vs mitä radalla.. Gava osasi hakea myös kun olin keppien puolivälissä kyykyssä kepeille, sai kyllä miettiä kovasti.

Nova 2x2 kepit: sillä 20cm kujalla. Helpoimmat kulmat sujui ja menee kauhean kovaa. Vaikeammissa taas haki usein väärin. Päästiin vain loiviin kulmiin. Piti testata vielä noin 10cm kujaa ja se toimi myös! Vähän kapeammassa ei tajunnut jos olin vasemmalla puolella. Loppuun vielä 20cm kujaa. Paikaltaan laskin kepeille, mutta sitten lähdin rauhallisesti kävelemään keppien suuntaisesti. Joko haki väärin tai hämääntyi liikkeestä ja osa väärin, osa sujui. Täytyy siis vielä leveämmällä kujalla tehdä liikehäiriöt juostenkin.

Ruutikin sai juosta parit ja teki vain oikein. Rasmus oli valokuvissa ja tykkäsi olla mallina, ei se hirveästi näe tai kuule, mutta käsimerkin nähdessä pysyi paikallaan ja namilla ohjasi paikkoihin. Rasmus ei huomannut alkuun edes että tulin pihaan, kun jäin 10m päähän.


TI KUVIA HAUKILAHDEN RANNALTA 
Mukana Josefina, Mauri tolleri ja Raimo 12vk bc pentu :)
Valokuvausopintojen uusimpana läksynä oli ottaa kuvia ihmisistä, ei perheenjäseniä eikä lapsia. Siinä saralla onkin opeteltavaa, koirien kuvaamisesta tietää niin paljon. Ihmisiä arastelen kuvata myös ehkä siksi, kun osa ei halua itsestään julki ja itsekään en niin viihdy linssin takana. Mutta jokaiselle kuvattavalle pitäisi saada kiva fiilis kuvattavana olemisesta ja myös luottamus, että antaa toiselle vapaat kädet kuvien kanssa.2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Raimolla oli ainakin tällä hetkellä täydelliset korvat ja ilmeikkäät silmät :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!