Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

23.5.2018

Omatoimiaksaa ja trimmausta

Agilityjuttuja treenailtu ma ja ti lyhyillä treeneillä

Käännöskäskykurssin läksyjä yhdellä hypyllä. Näitä porukoiden pihassa kahtena päivänä, ekalta päivältä videot. Molempien videot myös toista kierrosta, Nova teki ekalla niin hienosti ja videolle keksi muutakin. Gava taas keksi molemmissa tehdä in ja out käskyjen tapaan takaakiertoja. Nova keksi taas hypätä takaaleikkauksen tapaan ja kiertää koko este.

- eteenmeno ok molemmilla
- käännöskäskyt ilman apuja molemmat keksi muuta, näköjään oon jonkin verran aina ohjannut hypyn läheltä? Ainakin ekan. Tai nyt sekotti kuuntelutehtävä..
- liikehäiriöt, lähetys ja leikkaa koiran linjan, odotin näissä että lähtee hyppyyn oikeaan suuntaan. Sitten koiraa vastaan tulo, näissä odotin ehkä myös ponnistukseen. Nova jäi leluun jos näki sen.

Gava

Nova

Kepit (4kpl) teki myös kolmikko, Ruuti kahdesti ja oli siitä niin siistiä!

Nova: liikehäiriötä tai sellaista, että juoksen edellä ja tavoitteena kun hakee kepeille oon jo 2 parin kohdalla. Hypyn kautta siihen. Oikealla helpommalla puolella pari sellaista missä juoksi sisään oikein ja sitten missasi seuraavan välin. Tai sitten törmäsi toiseen pariin (onneksi kevyitä ja yksittäisiä pareja :D). Sitten sujui, pallo oli n. 10m edessä että ehdin reagoida jos menee väärin ja koska muuten Nova tuijottaa mua.

Vasen puoli oli yhtä vaikea. Ei sujunut hypyn kautta. Sitten pelkästään ja kävelin. Sitten hypyn kautta ja hölkkäsin. En mennyt niin edelle. Parit onnistumiset ja jätettiin siihen. Näissä en auttanut yhtään sisäänmenoissa, tuli suorassa kulmassa tai aavistuksen loivassa umpikulmassa.

Gava teki
- 90 asteen umpikulman hypyn kautta, ekassa 2-3 väliin munkin liike vedätti sinne (niitä tehtävä tahallaankin!). Tokassa oli tarkempi ja heitin kepeille ja menin tekemään päällejuoksua. Hyvin meni ja hyvin korjattu Gavalta.
- 90 asteen avokulmaa tai vähän jyrkempi. Tässä halusi mennä 2-3 väliin vaikka olin missä. Vain loivemmasta kulmasta haki ekaan. Jos eka pari osui juoksilinjalle silloin sujui.

Novan video puomista treenin lopuksi viime ke. 

Ruuti sai kesätukan, kyljet, reidet ja vatsa ajeltu. Kävi myös pesussa edellisenä iltana ja turkki kiharapilveä. :D Ruutin mielestä ilman palkkaa ei saa hyviä ilmeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!