Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.9.2018

Putkiansoja ja muita jippoja aksakentällä videolle

Perjantaina treenaamassa AST:n kentällä Josefinan ja bc Raimon ja tolleri Maurin kanssa. Rakennettiin kaverin blogista bongattu rata, joka oli Sannin suunnittelema. 

Nova kokeili alkuun 5-20. Yhdelle hypylle ehdin vähän liian aikaisin ja tuli kielto. Puomin palkkasin. Kepeillä ekalla 2-3 väliin. Toka oikein. 

Novan ratatreeni 

Novan kontaktit oli päivän teemana ja lähestymiset ratapätkässä ilman suurempia saattamisia. Keinulla ekalla kertaa tulikin ohi ja puomilla tokalla. 

Puomi toiseen suuntaan ok. Sitten toiseen enemmän vedätystä ja pallo oli hypyn takana ei malttanut. Ja juoksin kauempana putken toiselta puolen. 7 kerralla vasta nappisuoritus. 

A:n kontakteista lelu 6m ja 8m kaukana olevan hypyn takana. Hyvin! Gavalle katsottiin sama ratapätkä. 60cm rima tuli ekalla alas, keskeytin siihen. Vaikein kohta alussa sujui persjätöllä! Puomia ennen poikkesin radasta halusin että on 14 putki, 9 hyppy, 17 hyppy ja 18 puomi. Ekassa ei kääntävää ohjausta ja latasi hypylle. Sitten vastakäännöksellä eka hyppy, ottaen myös käteen liikettä ja tähän. Jatko oli ok. Vaikea kohta, kun koira tuli putkesta jo kaarella. 


Kepit olikin vaikeat hyppymerestä. Alussa meni ansahypylle. Halusin, että hakee itse ja kuuntelee. Sama toisesta päädystä, kokeili ensin 2 muuta hyppyä. Kun kuunteli meni oikein. Lisää tollaisia! 

Gavan käännökset, hyviä (paitsi yksi venyi)! 

Yllättävän hyviä käännöksiä myös. Kokosi ja kääntyi. Käännöskäsky mukana ja otin myös omaa liikettä ainakin tokalla kerralla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!