Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

21.10.2019

Agin omatoimitreeniä ja keppihaaste

Perjantaina mentiin Lohjan hallille omatoimivuorolle Novan serkkupojan Artturin ja Tiinan kanssa.

Nova pääsi keskimmäisenä tekemään. Kenttä olikin melkein tyhjäksi raivattu, joten keksin sinne
- eteenmeno suoran 3 hyppyä (kaikki suorassa). Tehtiin namimaatille, jonka viennin näki. Sujui hyvin kaikki 3 hyppyä. Sama toiseen suuntaan, niin että tultiin rengas, josta käännyttiin suoralle. Namimaatti vietiin salaa, mutta onnistui. 
- Sama sitten ekaan suuntaa. 3 hyppyä, hyppy kaarella ja keinu. Lähdettiin samaan aikaan suoralle ja irtosi! Ekalla juoksi keinun ohi (olin laskevan pään kohdilla), sitten sujui. Suoraputki ja palkka edestä. 

(Kuvat Tiinan puhelimella)

- kepit missä putken keskikohta oli metrin päässä, jätin lelun sinne. Tarvittiin avuksi yksi verkko ja olin verkon puolella. Näin sujui, vähän piti miettiä ja hidastaa vauhtia (vikat 4-6 keppiä). Toiselta puolelta yritti oikaista, jätti käskystä lelun. Saatiin onnistumaan. Kerran ilman lelua, onnistui yhden verkon puolelta. 


A:lla vielä lelu maassa ja kahdessa eri kulmassa, loivaa käännöstä. Kutsuin kerran puomin toiselta puolelta putkeen joka sen alapuolella ja siitä aalle. 


Gavan kanssa 
- serpentiini, vähän haukkua mutta sujui. Otin suoran putken, mistä kääntyminen ja sai vauhtia. 
- välistäveto/in-in: ekassa laskeutui niin pitkälle että joutui kiertämään ihan siivekettä, palkkasin jo välistä tulemisen. Seuraavissa onnistui kaksi välistäveto peräkkäin. Kerran myös itse rohkeammin liikkuen. 

- kepit kohti putkea oli Gavalle melkein vaikeammat. Tällaista on ehkä kerran testattu putki paljon kauempana. Sattui olemaan kentällä noin niin päätin ottaa haasteen vastaan. Jos ton oppii niin ei pitäisi seinään pujottelu olla sen vaikeampi? Kaksi verkkoa molemmin puolin ja lelu edessä tietyssä kohdassa. Näin sujui vaikka hidasti miettimään. Seuraavaksi yksi verkko ja sitten ilman. Onnistui myös lopuksi ilman lelua edessä. 
- Putki, huono valssi kepeille meni 2 väliin, kun katsoi mun liikettä, toisaalta pitäisi näissä hoitaa oma tonttinsa. Toistolla sujui.

Treenaa:
- sama kepit kohti putkea/seinää uudestaan
- Novalle eteenmeno vinolla suoralla, viistoja hyppyjä tai vähän päällejuoksua sekä mun puolella joku muu este tai erikoiseste suoralla
- takaakiertoja missä linja syöttää hypylle väärinpäin tai viistoja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!