Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

23.10.2019

Kimppatokoilua pitkästä aikaa

TOKO
Keskiviikkona Novan kanssa kimppatokotreeneihin Sirkuskentälle. Hetkeen ei ollakaan taas tokoiltu, varsinkaan isolla porukalla. Autoin ensin muita ja Nova pääsi vasta vikana kentälle.

Leikittiin vähän. Sitten seurausta lelusta luopuen.
Seurausta liikkuroituna ja namipalkalla. Välillä edisti tai vähän poikitti, välillä hyvää. Käännöksissä kontakti tipahti. Ihan alussa tuli vinkaisu kun sanoin seuraa ja lähdin liikkeelle. Kolmannella päästiin liikkeelle ilman ääntä.

Ruutu: alusta oli viety ruutuun, pieni kaakeli. Otettiin n. 18m matkalta. Palkkasin ensin kontaktia, kerran oli sen näköinen että lähtee hetkenä minä hyvänsä. Kannattaisi opettaa, että ottaa kontaktia ennen ruutuun lähetystä niin on enemmän kontrollissa. Käskin sitten ruutuun vain kun katsoi muhun. Siinä opeteltavaa, kun tottunut käskemään kun katsoo ruutua.
Juoksi hyvin ruutuun, ei ihan nähnyt alustaa ja ajautui ruudun taakse, mutta jos olisin pysäyttänyt olisi ollut oikein. Seuraavassa kesti taas vähän, että tajusi alustan ja korjasi metrin kohtaa, olisin voinut palkata senkin kohdan. Namista luopumista palkkaamaan mennessä. Vielä ilman alustaa ruutuun lähetys ja meni ihan nappiin! Palkkasin sen lelulla.

Kaukot: tehtiin namista luopumista ja käsiohjauksella. M-s-m siirtoja onnistuneesti, osassa vähän liikkui. i-s-i vaihdot ei taas tuolla sujunut, lähti sivuttain liikkumaan.

Jäävät: Istumaan menoja namiavulla, hidastusavulla sekä ilman apua. Seisomaan pysähdys käsiavulla, namipalkalla ja lelu takapalkkana. Innostui juoksemaan lelun kanssa kaaren, mutta sitten vaihdettiin toiseen leluun. Näköjään vapautun takapalkalle sai rallivaihteen päälle.

Tunnari: ensin oman etsiminen lehtisilpun joukosta. Sitten kaadoin omat ja jätin osittain rasian päälle. Oma samaan kohtaan lehtien alle. Väärät oli etuviistossa. Hyvin meni! Jätin siihen.

Paikkis: Tehtiin lyhyt aika Hukan kanssa. Kävin ekalla kerralla myös piilossa. Samaan aikaan yksi treenasi ruutua ja oli toinen ryhmä kauempana niin otin varman päälle. Hukalle tuli myös kovaääninen vapautus, Nova nytkähti siitä mutta pysyi. Tehtiin vielä vähän aikaa ja sitten sai nami palkan ja kiinni.

Voittaja luokkaa ajatellen: kaukot on ihan nollassa, tunnarissa vielä treenattavaa, ohjattua ei olla hetkeen tehty (eikä koskaan liikkurilla), seurauksessa peruutus ja sivuaskeleet, metallinouto hypyllä. Paikkiksessa piilomakuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!