Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

4.7.2024

Uudessa paikassa hakua

Ti 3.7 hakutreeneissä Juvanmalmilla, Tofulle eka kerta siellä.


1. Pisto: uusipaikka niin otettiin tähän ääni ja haukut loppuun asti. Ääni hetsaa vähän. Juoksi suoraan ja löysi nopeasti. Haukkui hyvin siihen asti, että tulin paikalle. Mäntyistä kalliota, joka laski alas kuusikkoon. 

2. Pisto: umppari oli n. 15m päässä, vaneri vihreällä verkolla. Sai hajun, kiersi umpparin ympäri ja aloitti haukun. N. 10-20 haukkua. Haukkui hyvin. :) umpparilla asenne parempi nykyään. 

3. Pisto tyhjä, juoksi kallion reunalle tai en nähnyt että menikö kuusikkoon asti, sieltä suunnalta kyllä osittain tuuli. Kelpuutin. 

4. Pisto: pupu, lähetyksestä kiljaisi jotain ja juoksi vähän matkaa. Lyhyt haukkusarja ja palkka. :) tässä vikassa sain nyt namejarasiasta, ei kuulemma kiinnostanut kongi. Ja kun oli syönyt ne ja tulin paikalle sitten nuoli kongista ruokaa. (eri tahnaa kuin viimeksi ja Tofulle uusi rutiini). 

Keskilinjalla haki kongin paristi. Ajatuksena jos alkuun kongi on ruualla. Myöhemmin sitten ilman ruokaa, mutta että sitä saisi noudettua tai pienen viiveen jälkeen, aluksi keskilinjalla ja sitten autolle päin pidentäen aikaa ilman ruokaa. Tofulle muovirasiasta ruoka on niin iso juttu. Kokeessa ei saa olla ruokaa, mutta lelu on ok. 

Toki alkuun se bh-koekin olisi tehtävä. Siihen ajattelin ottaa namirasioita avuksi.. Tai super ruokaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!