Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

5.6.2013

Kiireitä ja saikkua

Ruuti mökkeili viikonlopun vanhempien kanssa. Maanantaina käytiin Haukilahden koirarannalla, kuvia sieltä on tulossa.. En ole ehtinyt vain istua koneelle.

Sisustus ja siivousprojekti on ollut kämppiksen muuttaessa ja saa nähdä tuleeko 6kk sisään perheasuntotarjousta.. Netistä mm tori.fistä ja huutonetistä löytyi kivaa halvalla ja kun vähän maalailee. 

Tiistaina tuurattiin Teemun treeneissä, perusohjausta, eka pätkä oli koiran linjaamista ja toinen kääntämistä ansa esteiden ohi, eikä saa tehdä linjateen. Kolmas niiden yhdistelmä. Ajoitukset mitkä on vaikeampia piti onnistua tai jos suunniteltu ohjaus ei onnistu niin jatkaa eri ohjauksella. 

Tehtiin ekaa, tein vedolla ja takaaleikkauksella, sitten piti yrittää persjättöä, mutten ihan ehtinyt, ja hups vaikka käskettiin jatkamaan eri ohjauksella meinasin keskeyttää. Kun piti tehdä persjättö, hätiköin ja heitin ruun huolimattomasti putkeen, jolloin mun ohjaus tietty näytti hypylle. Paras oli kun lähdettiin aika samoihin aikoihin. Pitää muistaa, että koira on kuin junakiskoilla, sama etäisyys suhde pitäis jatkua. 

Toista pätkää ehdittiin tekemään vähän. Näin edelliseltä koiralta, että ideana oli jarruttaa koiran kohdalla laukkaa ennen ponnistusta. Haasteellisesti oli ajoittaa, eka tein liian aikaisin ja sitten myöhään. Kun tein liian myöhään, Ruuti meni lisäksi medihypyn edessä ja kolautti jalan siihen ja rupesi ontumaan. Hetken tarkasteltua, selvisi että sisäreunan tassun kynsi oli murtunut aika juuresta. Siihen loppui sitten, meidän treenit ja Irmeli, jonka mies on eläinlääkäri, tarjosi jos tullaan niiden vastaanotolle. Ruuti rauhoitettiin ja pätkästiin kynsi pois, antibioottejen kera nyt parannellaan. Juuri kun olisi pitkän ajan jälkeen, tullut agikisat. Viimeksi kun oltiin yhdissä huhtikuussa. La mennään kuitenkin Elina Niemen tokokurssi päivään vaikka tossu jalassa tai pahemmassa tapauksessa Rassen kanssa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!