Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

21.6.2015

Juhannuskuva pläjäys!

Juhannus vietettiin Sysmän mökillämme kaveripariskunnan ja vanhempien kanssa. Mukana oli Rasmus, Ruuti, Gava, hoitokoira Kerttu ja kavereiden villakoira Eddy. Kertulla ja Gavalla, kun molemmat tyttöjä vähän murisemista keskenään välillä. Ruuti taas paristi pisti rähinän pystyyn, jos Eddy sattui sen jalkoihin.

Gava kerrytti varmaan eniten kilometrejä juoksemalla paikasta toiseen. Kävi myös saunomassa meidän kanssa, paitsi sitten kun vedessä läträäminen alkoi olla niin siistiä niin ei olisi ehtinyt saunassa löhöillä. Vedenlämpötila oli 15-16 astetta loppuvaiheilla Gavaa välillä vähän tärisyttikin. Ruuti ui aika monesti ja on ärsyttävä haukkuja rannassa, jos mitään ei heitetä. Gava haki myös mölkyssä heittokapulan (video), paristi meinasi poimia pystyssä olevia. :D Gava ainoana sai olla mukana frisbeegolfia pelatessa, kun ei nostellut frisbeitä ja oli niin kiltisti mukana. Sisällä sohvat oli äkkiä vallattuna kolmikon toimesta. Gava pääsi kahdesti veneilemään, ekalla kertaa pidin kokoajan kiinni. Toisella en pidennyt ja oikein nätisti veneili.

Rasmuksen liikkumista piti rajoittaa, että se oli kaikki lelujen tai pelien heittelyiden ajan poissa tai kytkettynä. Uimaan sitten välillä pääsi, mutta vain rannan kautta mentynä. Illalla huomasi silti, että oli aika rasittunut liikkumisesta ja liikkui jäykästi. Juostessa meni vähän vinossa eli oliskohan selkä taas kipeä. Varmaan olisi taas varattava aikaa osteopaatille tai tepsisköhän hieronta myös..?

Lauantai meni aikalailla suurimmaksi osin myös sisällä huonon kelin vuoksi ja pitkään nukuttua. Sunnuntai kotosalla rauhallisissa merkeissä ja hoitokoira Kerttu haettiin myös.

KUVAT

 
 
 
 
4 kommenttia:

 1. Gavan korvat on kyllä ihanimmat ikinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niistä kyllä näkee, jos ovat kokonaan pystyssä niin jotain tosi kiinnostavaa tapahtuu. Ja Gavan juostessa, kun katsoo taitekorvaa niin se pomppii kokoajan ylös ja alas :D Ei tule montaa samanlaista kuvaa :D

   Poista
 2. Ihana video, meillä on täsmälleen samanlaista touhua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gavan uskalti päästää tuohon hommaan. Hoitokoiralta sai kalastaa palikan. Ruuti olisi kaatanut varmaan muutkin mölkyt mennessään ja olisi syönyt palikan. :D Ja haukkunut väliajat.

   Poista

Kiitos kommentistasi!