Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

28.3.2016

Bortsutreffit tokon merkeissä

Tokotreenit Sannan, Madde, Puhdin ja Ebban kanssa sekä Tian & Tehon kanssa. Sirkuskenttä oli lähes kokonaan sulanut, mutta vähän pehmeä ja märkä osittain.


KUVIA

Seuraus: 
Lyhyt pätkä seuruuta. Vire ei ollut niin korkea kuin yleensä märän maan takia. ruutu: eka kevät kauden hiekkakentän ruutu! G teki samaa kuin kisoissa ja kisoja edeltävissä treeneissä eli juoksi vasemmalta sivulta ruutuun sisään. Kävin näyttämässä ja lyhensin matkaa. Nyt hyvä. Vika toisto ehkä 18m matkalta ja appari heitti pallon. Vähän paremmin lentävä lelu olis pitänyt olla kuin noi pienet ke-hut. 

Ohjattu: tehtiin niin, että jätin Gavan merkin luo seisomaan. Kävin siirtämässä oikeaa ohjatun kapulaa vähän lähemmäs. Hyvin haki, käskin 5m päässä. Toisella kerralla heitin keskimmäistä vähän kauemmas linjalta ja laitoin oikean lähemmäs oikeaa etäisyyttä. Hyvin haki taas! Näin helpotettuna siis vielä. Kierto: tehtiin kerran kierto. Hidasta laukkaa meni. Virittelyssä taas vilkuili laajemmalti, haluisin selkeämmin fokusoituvan. Ehkä pitäis tehdä sellaisia missä virittelen ja käsken heti, kun katsoo oikein. Vauhdista palkka. Tuolla suunnalla ei ollut mitään häiriötä. 

Ruuti teki su treeneissä eteenmenon, jossa lähti vinoon. Stopin kautta sai lelulle ohjattua. Itse ruutu hyvä. Merkin kierto 20m ilman häiriötä (kapuloita tai hyppyjä) hyvä. Istuminen ei taas onnistunut etänä. Niitä hinkattiin. 


Lenkkipolun varrella Gavalle tokoa ja Ruutille rallya su ja ma 

Gava, su: takapalkan kanssa tosi pitkästä aikaa luoksetulon stoppi. Pysähtyi näpäkästi. Sitten luoksetulo vauhtipalkalla ja seuraavassa eteentulo. 

Gava, ma: takapalkan kanssa stoppi. Ihan hyvä taas. Sitten läpijuoksua missä pyöritin Gavan mun ympäri ja vapautin takapalkalle. Näitä muutamat, että alkoi löytyä taas vauhtia. 

Ruuti, ma: Ruuti teki rallytokon sivulta seisomaan nousemista. Ekassa taas palasi istumaan merkin jälkeen. Tehtiin näitä etupalkalla. Peruuttamisessa lähdin eka liian nopeasti taaksepäin ja kääntyi. Loput hyviä. Täyskäännös molemmat oikeaan sujui 100% ja pääsin ehkä vähän nopeammin kääntymään. Pitäisi kuvata niin näkisi.  

Sunnuntain treenikaverit kuvissa:

Madde
Madden poika Puhti
Madden poika Teho
Ebba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!