Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

25.3.2016

Onnea Gava 2v!

Onnea pikku prinsessa Gavalleni! 2-vuotis synttärinä!


Gava on ihanan helppo koira arjessa. Kotona se on rauhallinen nukkuu pääosassa, joskus leikkii tai saa rapsutuksia. Kävelee nätisti hihnassa ja vapaana pysyttelee lähellä ja tulee nopeasti kiinni. Näitä ei kiinnosta vieraat koirat. Nirso on ja jotta söisi ruokansa (on testattu ilman mitään ja lakkoilee päiviä) saa joukkoon aina vähän jotain lisuketta. 

Tokossa on päästy jo kisaamaan alosta 176/200p ykkönen ja avosta 277/320p ykkönen. Viime vuonna päästiin myös Helsingin seudun kennelpiirin nuorten koirien rinkiin. Rally-tokossa käytiin yksi kisa 97/100p hyväksytysti. 
Agilitya, hakua ja paimennusta on myös treenattu ja niissäkin kisaamaan myöhemmin. Kaksi jälkimmäistä vähän vieraampia lajeja ja taukoiltu lähes koko talvi. Agility joka on yksi lempilajeja on Gavan kanssa siistiä ja palkitsevampaa Ruutin jälkeen. Ihaninta on myös terve koira. :) Ja toivoinkin suht rauhallista tervepäistä ja sen sainkin. 

Kiitos Marialle (Kennel Mithrandir), jolta Gava on sijoituksessa.


Gava eilen (to) omatoimitreenaamassa Niinun treeneihin pohjautuvaa rataa (Niinun radasta 1-10 ja 19-25). Ihan yhtä vaikeaksi en osannut tehdä kohtaa 7-8. Hyviä pätkiä ja kiva nähdä videolta.
Tehtiin vielä loppuun erottelua putkista eteenmeno tai käännös, toisessa treenisetissä ne sujui. Ja kepeillä tuli kahdesti rytmitysmoka, muuten oikein ja tehtiin hypyn kautta sekä putkesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!