Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

30.3.2016

Tokoa aussie seurassa ja kuvia

Keskiviikkona tokoiltiin Malminkartanon Sirkuskentällä aussieporukassa Shantin & Wiccan sekä Annen & Jedin kanssa. 

- KUVAT

Gavan kanssa testiin keskivälissä ja meidän aikaan oli rampeilla 1-2 henkilöä, eikä Gavaa haitannut se yhtään! Jes! Oltiin kyllä toisessa puolen kenttää ja tehtiin eka sessio vain vauhdikasta.

ruutu: tehtiin ensin kaksi toistoa pallolle, joka oli hiekkavallin takana. Eka noin 15m ja sitten 20m matkalta. Seuraavaksi kävin vain näyttämässä ja heitin pallon noin 15m matkalta. Testattiin avustajaa palkaamassa, mutta heti Gava alkaa katsomaan sitä. Ei voi käyttää. Vielä yksi näytettynä ja heitin pallon itse. Nyt oli kivasti vauhtia ja hetsasin ennen lähetystä.Näetkö narulelun? ;) vallin takana 
nouto: Noutoon otettiin käskytys. Ekalla kertaa palkkasin Gavan sivulta, pieni nytkähdys. Seuraavalla kertaa noutamaan. Ei ollut sorvattua mukana niin tolla mentiin. Nosti nätisti ja toi vauhdilla. Ai niin, empä muistanut että voittajassa oli metallihyppynouto. Ei tullut mieleenkään treenata, vaikka "ainekset" löytyi. :D- taukopaikka istu: Paikalla istumisessa matkaa oli noin 20-25m. Palkkasin kerran välissä eikä tullut otettua aikaa. Mutta varmasti minsa meni.

paikka makuu: Paikka makuussa saatiin liikkurointi ja kahden koiran makuu. Gava meni alkuun kahdesti Shantin "maahan" käskyllä! Kävin piilossa mäen takana kyykyssä ja välillä olin niin, että näin Gavan ja välillä kokonaan piilossa. Rauhassa makoili. Takana kävely myös ok. Katsoi liikkuria, mutta nousi käskyllä.


Ruutin kierto ohjattu: Ruutille kierto oli nyt aika helppo oikeilla mitoilla. Vaikka liikkuri veikin kapulat. Tapeltiin sitten istumisstopista. Välillä sujui ja välillä ei. Noudon kanssa eka tuli hypyn ohi, ja unohdin sanoa "hyppy" käskynkin. Toistoilla sujui.

Ruutin eteenmeno: tein pikku vallin hiekkaan ja eteenmeno Ruutille. Juoksi yllättävän suoraan niin taisi hokata mikä kasan takana on.

Ja mikä parasta niin Gavaa ei jännittänyt yhtään 1-2 skeittaajaa. Ruutuun mentiin niistä poispäin ja paikkiksissa Gava oli kauemmassa laidassa. 

Kiitos Annelle mun kameralla näpsityistä kuvista! Ja molemmille treeniseurasta, oli kivaa! :)

Jedi

Wicca

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!