Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

8.11.2017

Rasmus kohta 14v ja kapulattomuus treenit jatkuu

Alla Rasmuksen 14v kuvat otettiin vähän ennakkoon (23.10) ellei muita tule otettua. Pentulomalla oli aikaa ja sitä menikin vaikka pöyrittiin porukoiden talon vieressä. Synttäreitä saa juhlia 17.11.

KUVAT 


Novan kanssa tokoilemassa keskiviikkona 8.11 Katin ja Tria belgin kanssa Sirkuskentällä. Onneksi sovittu meno, muuten olisi tehnyt tiukkaa ja olihan siellä tosi kivaakin. :) Novalle taas samalla idealla treeniä, liikkurointia, kapula osittain liikkurilla häiriönä. Keskityttiin liikkuroinnin käskyistä huolimatta kontaktiin tai hyviin seuraamisen alkuihin. 

Kehääntulo ja liikkeen alku: Siirtymä hyvä. Katsekontaktista sai huomauttaa. Taisin ensin tehdä parit liikkeelle lähdöt jos kontakti oli säilynyt, sitten taas palkkasin myös kontaktin. Tein liikkeelle lähettyä sivuaskeleen oikealle ja palkkasin niiden jälkeen. Nyt taisin sanoa jes ja vapauttaa namia kaivellessa. Voisi ehkä tehdä niinkin, että palkka tulee seurauskohtaan. Mietin mikä palvelisi tiiviyttä. Ja välillä pyörähdin oikeaan ja otin samalla namin. 
Tehtiin aina välillä siirtymiä ja siitä alkoi uudestaan "liike alkaa jne puheet". Kerran myös pidempi, missä kysyttiin onko kysyttävää, mikä liike jne missä kesti pitkään. Hyvin kesti ja palkka. Pieni vilkaisu tuli kädellä huitomisesta. Kaikki ihmisten liikkeet häiritsee. Loppupuolella liikkuri haki kapulan ja tehtiin vielä parit liikkeen aloitukset ja palkkasin kontaktia. Ekassa ehdin juuri sanoa kun pää kääntyi, sitten hyvätkin. Oli paremmin jo ideaa kontaktissa, mutta kapulan heilutukset on vielä treenattava. 

Luoksetulo: kahdesti tämä. Ekassa käskin vahingossa maahan. Siinä katsoi ensin skeiteiltä tullutta ääntä ja sitten ihmetteli liikkurin käskyä. Huusin kun katsoi muualle ja tuli. Vielä uusi missä liikkuri eri kohdassa kapulan kanssa ja istumasta. Ekan otin sivulle. Toisen palkkasin tiputtamalla lelun sivulle. 
Kapulan pito: tai alkuun monta toistoa kapulasta luopumista. Ei saa kuroitella, sitten vasta kun ei ottanut kapulaa vaikka toin sen tyrkylle sai palkkaa. Ja namikädestäkin luopumista. Sitten liikkuroituna yksi pito, missä kapula annettiin koiran yli. Mun mielestä pitkän aikaa, missä häiritsin tuomalla kättä suun luokse kahdesta suunnasta. Tosi hyvä rauhallinen ote. Palkkasin x ajan jälkeen. 
Sivulta maahanmeno: pallo taas etupalkaksi. Ekassa käsimerkki, liikkui takajalat. Uusiksi ja nyt hyvä ja vapautus etupalkalle. Sitten kokeilin myös ilman apua. Jes sujui. Sellainen myös missä menin vähän edemmäksi kuin mihin tuli sivulle, sekin ok. Nyt saatiin mukaan muutamia missä oli vähemmän apuja kuin viimeksi ja sujui ilman käsiapua. :) Kaikki maahanmenot oli myös nopeita ja rentoja. Ei taaskaan toinen alkuun huomannut, kunnes kerroin takajaloista, hyvä myös että toinen oli katsomassa ja samaa mieltä liikkuiko vai ei. 
Nova tarjosi jutellessa maahanmenoa. Kerran siitä kaukojen istumaan nousu. 

Treenaa:
- liikkuroinnit ja kontakti
- seuraus
- kaukot
- hyppy
- sivulta maahan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!