Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

29.11.2017

Trimmausta ja pennut eläinlääkärin tarkistuksessa

Rasmus ja Ruuti papan trimmaus oli tänään. Ruutin kanssa siihen hurahtikin aikaa, kun yritti harjata sitä. Trimmerillä vatsaa, harjaten, siistien karvoja ja kynsien leikkuu. Rasmukseltakin lyhennettiin vähän massukarvoja, siistittiin tassukarvat ja leikattiin kynnet, jotka on selkeästi Ruutin kynsiä paremmassa kunnossa. Ruutin kynnet "liuskottuu" helpommin. Rasmus nautti hoitotuokiosta, mitä tahansa mitä voidaan tehdä yhdessä siitä pitää nauttia. Ruutin sai taas taluttaa hoidettavaksi ja olisi kokoajan halunnut venkuilla pois. Olikin taas kerran aika röllipeikon näköinen. 

Tänään tuli tarpeeseen myös Ruutin uusi takki, pysyi myös hyvin päällä perus lenkillä. Aamulla Ruuti ontui vähän toista etujalkaa, mutta päivällä ja iltapäivällä ei taas. Olisko jotain aamun jäykkyyttä? Aamulla oli myös kylmin ilma. 
Pentujen 6,5 viikkoa pentutarkit oli Espoon Evidensiassa. Silmät peilattiin myös ja terveitä oli. Kivekset ei ollut vielä laskeutuneet, mutta ei ne aina tuossa iässä vielä olekaan. Gava oli mukana pentuvahtina ja ehti kyllä odottelussa melkein nukahtaa huoneen lattialle. Gava oli vähän ihmeissään, kun häntä ei haluttu katsoa. Molemmat pennut painoi 3,7kg ja Gava 15,75g. Mithrandir Disco Heaven, jää pk-seudulle
Mithrandir Diamond Heart "Panda", Kuopion suunnille

6vk vauvakuvat pihalta myös valmiina, pimeä räntäsateinen keli
Koko perhe oli paikalla eli Gava, Benji ja pennut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!