Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

2.11.2017

Kisatreeni

Torstaina Malmilla tokoilemassa Sanna & kelpie Poppi seurana sekä Katri & bc Uno. 

Nova teki ekana kisamaisen treenin.
Siirtymä kehään nätti, mentiin ilman hihnaa.
1. Liikkeestä maahanmeno: alku seuraus oli väljää, sitten korjasi. Maahan ok. Sivulle myös ok. Toki voisi vähän nopeamminkin ehkä tehdä? Oli aika häiriöherkkä ehkä, kun ilman treeniä autosta tekemään. Makuulla vilkuili jotain ääniä ennen sivulle käskyä.
2. luoksetulo: liikkurilla oli kapula ja jäi puoli väliin sivuun. Huusin tänne, Nova mietti ja juoksi sitten kohti liikkuria ja sitten lenkittäen sieltä mun luokse. Sivulle ok.
3. kapulan pito: sivulla, tämä oli ok, tein häiriötä heiluttamalla kättä.
4. kaukot, maahan menossa liikkui vähän. Vilkuili liikkuria ja muuta häiriötä takana. Ekassa vähän istumaan nousu, maahan ok. Sivulle ok.
Siirtymä ja sitten palkka. Itse palkaton ja siirtymät ei haittaa. Nyt ei yrittänyt myös ennakoida liikkurin käskyistä. Lähinnä liikkurin olemassa olo, käskyt herpaantumisen kannalta tai sijainti. Vastaa hyvin kehuihin ja ei tarvitsekaan kokoaikaa palkkaa.

Hiottiin vielä kohtia edellisestä.
- Seurausta ensin. Teki väljästi, nyt kun oli liikkuri. Käännökset ok. Kontakti pysyi. En lähtenyt nyt hinkkaamaan paikkaa. Esim alla olevien kuvien tapaista seuruuta tekee ilman liikkuri häiriötä, liikkurilla tulee selkeä rako.
- seurauksen liikkeelle lähtöjä, niin että liikkuri oli rinnalla. Nämä olikin vaikeita, kuten aiemmin. Keskittyi paljon liikkuriin ja meinasi vilkuilla vastakkaiselle puolelle liikkuria. Tällöin lähti myös väljästi, kun ei ollut yhtään hereillä. Uusinnalla parempi. Vielä pallo luovuttavana ja nyt tiivis. Vielä yksi ilman lelua, joka ok? Liikkurilta myös häiriönä käsien liikuttelua/takin kahinaa tms ennen liikkeelle lähtöä.
- kaukot: tässä tehtiin häiriötä, käsien liikuttelusta takana meinasi vilkuilla. Ekassa käskin, kun katsoi taakse, ei totellut, huomautin ja otettiin alusta. Nyt tajusi, että pitää keskittyä muhun liikkurin sijaan, että voi onnistua. Palkkasin huonommatkin tekniikat. Loppuun lisäavuilla tosi hyviäkin nousuja.
- luoksetulo: ekassa liikkuri taas kapulan kanssa ja juoksi lenkin kohti liikkuria. Keskeytin heti siihen. Toistolla oli hyvä.
- siirtymät oli hyviä. Kerran Nova yritti tehdä ryntäyksen liikkurin luo. Muuten malttoi pysyä. Lähinnä ihan liikkuri on meille häiriö. Itse siirtymän kävely ja kontakti on hyvä. Kapula liikkurilla oli myös haastava.

Paikkiksen paloja loppuun. Maahanjätössä liikkui takajalat taakse noin 5cm. Nihkeästi meni maahan, kun katsoi liikkuria. Makasi ihan hyvin sen lyhyen ajan. Käskin sivulle. Kuunneltiin muiden käskyt maahan ja Novan käskin vikana. Muut teki luoksetulot ja Nova oli hyvin, olin metrin päässä edessä.
Maahanmenot: loppuun hinkattiin näitä sivulta. Liikkui kaikissa melkein taaksepäin takajaloilla. Käsimerkillä maahan, etupalkka tai luopumisen kautta tehtiin. Hidasti itse maahanmenoa eikä aina totellut. On usein tehnyt ne niin nopeasti ja kun on keskittynyt etupäähän ja vauhdikkuuteen jäänyt huomaamatta että liikkuu aina vähän taaksekin. Pitää tehdä ehkä seinän edessäkin tms.

Treenaa: 
- seurauksen liikkuri vasemmalla vieressä
- kaukoissa takana liikkuri
- luoksetulossa kapulallinen liikkuri
- maahanmenot sivulta

KUVIA 21.10 kuura aamusta

mun sojottavat kädet.. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!