Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.11.2018

Novan agilityvideota, G:n fyssari ja kamera

AGILITY KE
Saijan treeneissä valitsin Novalle helpomman radan. Viime treeneissä tuli ilmi, myös että pitää treenata kontakteilla kisamaisuutta eli että juoksen ohi ja joskus vapautan suoraan kontaktilta. Alkuun Nova ei puomilla ja keinulla jäänyt, pysähtyi kyllä kerran mutta lähti ilman lupaa. Palautin takaisin. Kun pysyi vein namia. Molemmilta kerran radan jatko pyytäen mukaan. Puomilla ekassa etupalkka, stopista palkat ja vapautus. Muissa ei ja juoksin aina ohi, ekassa niistä lähti ilman lupaa. Keinulla olin jäljessä ja ei tullut lentokeinuja. A:lle ekassa etupalkka, sitten radalla ok.

Kepeillä laitoin avuksi alkuun ja loppuun ohjurit. Kerran virhe, näköjään saan omalla rytmityksellä ja ohjauksella väärin kepeille, kun jättäydyin ja jätin väärän puolen auki niin yritti sieltä. Kun työnsin taas kepeille ja pysyin liikkeessä, ei ongelmaa. Saattelin loppuun asti.

Kisatreenikokeilu myös kesken treenin. Se kaatui ennen keppejä rimaan ja kepeillä tuli keskellä rytmihäiriö, keskeytin siihen (este 11., Novan vika) ja treenattiin pätkiä. Loppuosasta saatiin 9 esteen pätkä?
Rimat oli 45-50cm, muutama tippui. Kun laitoin takaakiertoon ja korjasi ehkä vähän aiemmalla hypyllä asentoa, seuraavalla korjasi. Valssissa ennen pituutta kerran, käännyin riman päällä.


Ratatreenistä pätkiä 


Videolla Novan kontaktit treeneissä, ohi juoksemiseen treeniä


FYSSARI Gava
Petralla ke aamuna. Ei mitään erityistä ja saatiin hyvin auki. :) Gava treenannut nyt vähemmän ja järkevästi. Kisoissakin se ottaa sopivan rennosti odottelut.


Kameraperheeseen tuli muutoksia ja uusi runko korvasi Nikonin. :)
Nyt mennään kahdella Canonin 5D sarjalaisella.
Kuvia 

Ruuti sumentaa vasemman nurkan :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!