Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.1.2014

Kuvia keskiyöltä ja valkoista ainetta!

Lumi satoi siis lauantaina ja silloin illalla kaverilta tultua, nappasin kameran lenkille, joka sijoittui jälkeen keskiyön. Ollaan koitettu päivittäin muistaa vähän jumppailla jalkoja. Sohvalla tassujen nostoa ja työntöä. Pitäisi vaan tarkentaa, että paljon niitä pitää tehdä. Nyt käyty kahdesti joka jalka läpi ja max 10 työntöä. Tuntuu, ettei tekisi mitään, mutta niinhän ne syvät lihakset työskentelikin. Aamulla on myös tehty pari jumppaamista tasapainotyynyllä ennen ruokaa, etujalat ja takajalat. Takajalat vaikeempi saada "mahtumaan" eli kertoo sekin kordinaatio jostakin.

Oli kiva nähdä eilen agility kisavideo Ruutin Isla siskosta Kajaanista. Sielläkin oli vähän lähtöongelmaa. Lisäksi pitäisi ohjata taka, muuten tulee liian kiire perään. (sitä unohtuu, että Ruutillakaan ennen ei ollut mikään vedätys mahdollista) Muutenkin kaikki sähäkkyys siellä radalla. :D Se ero, että kuunteli mihin eikä mennyt ja sitten ihmetelty.
Manta siskon meno on astetta rauhallisempaa ja keskittynyttä, nousivatkin äkkiä kolmosiin. Vauhti tainut kuitenkin kasvaa siitä.. aika kauan on jo videosta.

Salamalla 2kpl:Kohta 6v tönötysTämmöistäkin joskus (korva)

2 kommenttia:

  1. En nyt tiiä voiko Mantan menoa sanoa mitenkään rauhalliseksi... :D Mutta kyllä sillä selvästi on vauhti lisääntynyt matkanvarrella, kakkosissa oli vielä suht maltillista. Lähdössä pysyminen taitaa tällä hetkellä olla meille suurin kompastuskivi.... Pitäskin pitkästä aikaa laittaa videoita näkyville, niitä vaan niin harvoin tulee kisoissa kuvailtua. Heinäkuulta taitaa ainakin olla joku pätkä (ei tosin mitään nättiä menoa..) Vähän on myös suunnitelmissa, että tultais lähikuukausina käymään siellä suunnalla Novaa moikkaamassa, joten jos sopii aikatauluihin niin olis kiva saada teidätkin mukaan treenailemaan silloin? :)

    VastaaPoista
  2. Joo sitä muistelin, että alussa oli ainakin helpompaa. Ainakin olitte kykeneviä tekemään nollia. Ruutin kanssa minä tai Ruuti aina hankki jotain virheitä.

    Lähtö näköjään kaikille vaikea sekä vaatisi enemmän treeniä ja palkkaa. Kisoista mun muistista katoaa ainakin osa jännityksen takia ja kiva nähdä mitä itse mokaili.

    Nähdään sitten 16.2! Hyvä, että tämä muistutti kyselemään. :) Kiva nähdä pitkästä aikaa. Silloin voidaan ainakin videoidakin pätkiä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!