Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

26.1.2014

Agiliitokuvia by KoirakuvatMallioppimista harrastettiin lenkillä. Ruuti ja Wicca sai vuorotellen kerjätä nameja seuraamisella, Ruutillehan se oli helppoa, mutta Wicca meni välillä oikealle namikäden puolelle tai sitten oli liian edessä. Silloin kun sattui olemaan oikeassa kohtaa ja tein jotain ääntä, että ottaisi muhun kontaktin eikä käden suuntaan niin sai namin. Sen silmistä näkee aika helposti milloin se namittaa silmiin. Ruuti oli tässä avustajana ja seurasi Wiccan vieressä, pitäen sen suorassa. ;) Ei tullut ainakaan mitään käsiapuja, ei kyllä käskyäkään.

Käytiin lähi golfkentällä lenkillä ja nähtiin Merja, aussie Joli & Erkka. Wicca juoksi Jolin kanssa rallia ja lopussa niille tuli sitten kähinää. Ruuti keskittyi lumen haukkumiseen. Wicca meinasi taas lenkille haukahtaa, joka vastaan tulevalla koiralle, hiljenee kun komentaa ja niskakarvat pystyssä ohittaa ne. Saatin yksi tai kaksi haukutonta ohitusta. Samoin se on keksinyt haukahtaa ihmisille.. Wicca meinasi myös alussa puolustaa mua, ettei Joli tule mun lähelle, siitä kyllä huomautin. Tein Merjalla tällaisen avainnauhan (Persikka-harmaa 10e), toivottavasti kestää paremmin kuin hajonneet helmiavainnauhat!


Vantaan 19.1 kisoista on Jukka Pätysen ottamina nämä 3 kuvaa (siistiä kun "viimeksi" meistä on kuvia vuonna 2011).Ruutin lähtö, istumaan

Laitetaan vielä muisteluna kaksi vanhaa kuvaa Ruutista ja Rassesta:

Ruuti 06-02-2011
19-06-2010, taisi olla vikat kisat, Vantaan SM-kisat joukkueradalla.
Sen jälkeen Ras alkoi ontumaan ja keskeytettiin. 
Rasmus 13-06-2010
Kestävää tekoa on paidat, kun Rasmuksen kuvan huppari, mitä oon harvemmin käyttänyt on uudenveroisessa kunnossa ja alla on Adidaksen paita, jota olen aika säännöllisesti käyttänyt, sekin tosi hyvässä kunnossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!