Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

16.1.2014

Kuvien kertomaa

Aurinkoinen keli, saa yleensä kuvausinnostuksen. Ainakin nyt lähiaikoina se on ollut niin harvinaisuutta! Ruutille kelpaa pallon heittely, kerran sai ottaa lumipalleroita tassujen välistä. Muutenhan en harrasta keppien tai lelujen heittelyä lenkeillä, ainakaan nykyään. Yhdessä kuvassa Ruu bongaa lentokoneen ja kerran sitä jahdattiinkin, lopetti heti kun kutsuin. Tuolla ne kuuluu vähän kovempaa samoin kuin entisen asunnon metsässä.

Eilen käytiin iltalenkillä Mirkan, bc Taiton, lapparin ja porkkarin kanssa. Ei olisi huvittanut lähteä yksin ja tajusin kysellä lähistöltä seuraa. Alkuun Ruuti oli aika sitä mieltä, että ällöttävä lauma koiria, jotka haittaa sen liikkumista. :D Yhden kerran vähän murahti ja tuli jäljessä. Ällötys vähän hälveni ja metsän jälkeen hiekkankentän lähettyvillä juoksivat rallia Taiton kanssa. Ruutia kai ihmetytti Taiton voimakas bortsu tuijotus ja se leikin keskelläkin alkoi vaan haukkua louskuttaa Taitolle, kai sen vastaus tuijotukseen.
Ruutin vinkki siis " Jos bordercollie vaan tuijottaa napakasti, kuin olisit lammas, hauku niin se muistaa, että olet koira!" Molemmat olisi aluksi halunnut mennä aavalle luistelujäälle, mutta onneksi pieni pusikkokin kelpasi. Viihdyttiin lenkillä yli tunti, oli koirat hyvin väsytetty! Kiitos lenkkiseurasta!

Huomenna taas tokoillaan, muuten tässä on ollut kaksi välipäivää.

Aamun KUVATEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!