Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

13.1.2014

Ranteet auki tokoa ja aurinko!

Ei nyt tahalleen ranteet auki, mutta aamulenkillä juoksennellessaan Ruuti sai pienet haavat kannuskynsien viereisiin anturoihin. Onneksi, ne on ilmassa. Vähän laitettiin suojaksi sidettä, kun meinasi nuolla niitä. Silloin oli myös niin ihana aurinkoinen keli niin otettiin kamerakin mukaan.

Uhmattiin -13 asteen pakkasta ja mentiin tokoilemaan Josefinan & Maurin, Mirkan &Hiilin&Taiton kanssa sekä Tiina & lappalaiset. Oltiin Perkkaanpuiston koulun kentällä ja ruudun rakennettua, päätin ajaa auton viereen niin voi laittaa aina sinne tassuja lämmittelemään Ruutin (ja Taiton).

Zeta: m-s-i. Teki hyvin kaikki vaihdokset ja kivasti seurasikin yms.
Seuraavalla kerralla aloita istumisella!
(Ruu autossa)

Paikka istu: Muut makasi. Ei otettu aikaa mutta reilu minuutti varmaan. Ruu istui tassut paikallaan. Oli reunassa ja kerran katsoi vieressä olevaa Mauri tolleria.
(Ruu autossa)

Ruutu: Ensin normaalisti ja otin luoksetulon merkkejä päin, ei olleet kuitenkaan niin lähellä. Hyvin löytyi paikka. Sitten halusin koittaa, että ihminen kävelee ruutuun, kun Ruuti on sinne menossa. Ekalla kertaa ihminen poistui, kun Ruu tuli ruutuun. Ja toistolla pysyi ruudussa. Ruuti jäi tokalla kertaa ehkä vähän edemmäs. Muttei sitä muuten paljoa ihminen haitannut. Ehkä läheltä olisi voinut tehdä paikan hakua.

Seuraus: aika paljon piippausta, johtu varmaan siitä, että poikkeuksellisesti Ruu oli autossa mistä näkee kentälle. Kun yleensä se on käskyn alla maassa "käy siihen" kentän laidalla ja pitää pitää itsensä kasassa. Kisoissa muuten harvemmin pidän sitä niin, kun treeneissä se on aina niin :0
Siihen seuraamiseen. Puutuin suurimpaan osaan äänistä. Perusasennoissa oli vähän edessä ja korjasin muutamia. Sivuaskelissa äänteli, tein huomautettua niitä vielä vähän lisää. Hidas ihan hyvää ja juoksu. Katsekontakti ainakin pysyi hyvin.

(Ruu autoon)

KUVIA aamulenkiltä, vuoden 2014 ekat aurinko kuvat!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!