Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

30.1.2014

Jää-kuvia ja nopeet tokot

Aamulenkiksi mentiin Mirkan, bc Taiton ja porkkis Hiilin kanssa lenkille Pitkäjärven jäälle, viihdyttiin siellä reilu tunti koiria kuvaten. Sports tracker sekoili ja valehteli liikunnaksi 15min ja alle kilsan! Yksi irtokoira, uros espanjanvesikoira tai muu tuli meitä häiritsemään tosi kaukaa. Ruuti onneksi oli nätisti, niskakarvat pystyssä eikä järjestänyt tappelua. (oli vähän pienempikin)


Illan tokoiluksi treffattiin Heini& bc Lieska (muut bortsut autossa apujoukkoina). Tokoiltiin Friisilän koululla, pihalla oli hyvin tilaa ja valaistu. Vieressä oli luistelujää, jossa lätkästä melua. Ruuti sai tehdä alkuun.

seuraus: käskytettynä, tehtiin kohti ruutua. Eniten kännöksiä, pysähdyksiä niistä palkkasin hyvät. Sai kunnon jättipotin, kokonaisen frolicin hyvistä. Sivuaskelissa tuli ensi ääntä, sitten palkkasin ja pidin namin kädessä, loput teki hiljaa ja palkkasinkin. Enemmän siis namilla noita. Juoksussa teki hyvän käännöksen vasemmalle. Muutenkin keskittyminen oli hyvää, ei erehtynyt katsoa ruutuun.

tunnari: tiivis rivi, 7 kapulaa. Vähän töni alku rivistä ja sitten sai hajun tokavikasta kapulasta, joka oli toisessa päädyssä. Meni laukalla suoraan kapuloille. Hyvää oli, ettei tarkistellut. Epäilin miten käsistä tarttuu hajua, kun vähän kylmät.

kaukot: tehtiin siirtoja ja pyysin häiriösi tiputtamaan vähän edessä ja sivulla välillä pallon maahan ja nostamaan. (ei meidän narupallo) Aluksi Ruuti keksi, että kun liikkuri heilauttaa kättä niin sieltä saa nousta istumaan, teki sen ehkä 3 kertaa. Sitten uskoi odottaa mun käskyä ja menin palkkaamaan. Joskus se tosin ennakoi tekemällä heti kun käännyn ja nyt oltiin tehty liikaa istumaan nousuja kaukoissa ekana. Uusi keksintö liikkurin käsimerkistä kuitenkin. :D
Sitten yksittäisiä siirtoja, alkuun seisomasta istumisessa meni vinoon. Sitten sain sellaisenkin palkattua. Hyvä seisomasta maahan. Palkkaa myös siitä, että totteli ne kerrat, kun vilkaisi häiriötä.

Hyvä Ruuti, kaukojen alun häröilyä lukuunottamatta ihan kivasti teki. Sivuaskelissa nami toimi hyvin hiljentämään.

Treenaa:
- kaukoihin häiriötä, välillä toistuvaa
- seuraus, sivuaskelissa nami. Paikallaan täyskäännöksellä liikkeelle lähtö vähän yllätti.

KUVAT

Taito - Comebye Indie


Lumipallo! 
Vääk!
Ruuti: kostaa
Taito: Siitä sait!

Haukkumiskisa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!