Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.12.2016

Aaton aaton tokoiluja

23.12 Perjantaina, aaton aattona valokuvauksen lisäksi tokoiltiin jopa kahdesti! Huomasin eilen sulan hiekkakentän, joka jäi kutkuttamaan. Ja kun pystyi toisella kerralla videoida, piti ottaa myös Novasta talteen pätkää.

NOVAN TOKOT:

Ruutu: Tehtiin eka lelulle. Sitten ihan ruudun edestä alustaa. Oikein syöksyi alustalle. Oli aamulla treenissä painavat ruutu merkit eikä niihin reagoinut mitenkään. Päivällä oli kevyet törpöt, vähän pienemmätkin (videolla) niitä meinasi taas käydä suuhun poimimassa! Helpotin sitten ja keskeytin jos yritti ottaa. Nova on tehnyt tosi vähän ruutua 5-10 toistoa..

Seuraus: Ensin paikallaan käännöksiä vasempaan. Aamulla niissä oli viivettä, ennen kuin siirtyi tai toisella käskyllä. Videolla alkoi jo sujua ja heti teki. Seuraus näytti oikeastaan tosi hyvältä! Vaikka treenatessa tuntuu vielä epävarmemmalta ja kun on eri tuntuinen kuin bortsuilla. ;) Siitä en tykkää, että välillä vilkuilee muualle tai sivulla katselee muualle, mutta se pitää opettaa..

Kaukot: Ensin ihan sivulta maahanmenoja, halusin testata sujuisiko takapalkka. Ei, on tosi tahmea. Tosin pitäisi opettaa, että pystyisi silti tehdä. Osan palkkasin nameilla. Sivulta maahan sujui parhaiten, että palkkasin lelulla joka oli mulla piilossa. Kaukojen maahanmeno ilman takapalkkaa oli hyvä. Istumaan nousut palkattaessa paristi leuan alta ja sitten läheltä, osa tosi näyttäviä. Siihen nähden ainakin, että välillä meni ne sipsutellen.. Nova yrittää kyllä parhaansa ja kun vähän kaikkea on palkkailtu..


GAVAN TOKOT:

Aamulla
- ruutu: alusta ruudussa. Hienosti juoksi sinne. Palkkasin kerran odottamisesta ruudun kävelyn. Sitten kerran seuraamaan, en tiedä oliko pieni viive kun en kurkkinut taakse. Seuraamaan hyvin.

- seuraus: Näitä lyhyttä pätkää ja leikin jälkeen. Tosi hyvä! Parit vasempaan käännökset ja testasin taas Sirken vinkkiä astua ensin oikealla, tuntui parantavan. Unohtunut taas..

- tunnari: tämä heti lelun heiton jälkeen. Gava ei ollut näin ollen katsonut tunnareiden vientiä, hyvä tosin kun kisoissa ei aina tajua katsoa. Juoksi metrin kapuloista ohi ja sitten tajusi mennä etsimään. Ei siis ihan suoraan suunnannut niille. Nuuski hyvin ja toi oman. Otin eteen asti.

- kaukot: Näissä maasta istumaan hyvä. Istu-seiso siirrossa liikkui taas pidemmällä matkalla. Palkkailin niitä missä ei liikkunut ja vaihtelin matkaa. Vapautin väleissä riehumaan lelulla. Joku istu-maahan ja sujui.


Päivällä
- kaukot: keskityttiin istu-seiso siirtoon. Nyt lelu roikkui naksutin kädessä esillä. Selkeästi huomasi, että otti siitä häiriötä ja mokasi helpommin. Kun lelu oli takapalkkana, tosi hyviä. Tehtiin sitten onnistuneita toistoja 3-7m matkoilla suunnilleen. Jokunen 10m.
- ruutu: yksi lelulle, meni lujaa!


Treenaa Gava: 
- seuraus: peruutus, vas.käännös
- tunnari: lelu heitosta tai niin ettei katso tunnareiden vientiä?
- ohjattu: haettava kapula ei näy heti?
- kauko: i-s, s-m
- jäävät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!