Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

13.10.2018

Gavan vuoro hampurilaiselle

Lauantaina oli Gavan vuoro kisata HAU:n hallilla. Henri Luomala tuomaroi kaksi rataa. Lähdettiin katsomaan miten sujuu, katsoin meille parhaat ohjaukset ja mieli pysyi positiivisena. Fiilis oli tosi hyvä. Huomasin, ettei alun linjat toimi varmasti Gavan laukoille, mutta kriittisintä olisi työntää A:lle, koska väärällä linjalla tulee siitä ohi. Enkä voisi jäädä kääntämään sitä 2 hyppyä ennen A:ta hypyllekään kun olisin jäljessä. Gava oli niin innoissaan menossa, ettei olisi myös jaksanut kääntyä sievästi. :D

No ekalta radalta taisteltiin sitten nolla tulokseksi. Takaakierrot toimi ja kontaktit. Sekä kepit. Keinulle tuli huonosta linjasta, putkijarru oli aika heikko. Kaarevat linjat ilman ohjaajan puolenvaihtoa on vaikeita, mutta pysyi hanskassa vaikka kaarella. Vikat rimat vielä jännitti ja pyrin juoksemaan samaa vauhtia. Ei mikään kaunein rata, mutta taisteluvoitto. Ja annettiin tasoitusta lenkkien muodossa enkä luovuttanut kesken.
0-tulos, 3.sija, 4,27m/s ja -5,61. Lenkkiä muidenkin edestä ja pysäytykset kontakteille. Neljä nollaa radalta.


Toinen rata oli hienompi ja kivempi linjoiltaan. Kontaktit toimi ja kepit. Monilta tuli muurilla palikoita niin päätin ottaa sen vähän liikkeen kanssa. Kääntyipä G hienosti puomillepäin! Takaakierrot myös hyviä. Sitten helpossa kohtaa jäin varmistelemaan keppien loppua ja karkasi extra hypyn! Peitinköhän putkea mutta lähdin kohti putkea, kun Gava oli jo lukinnut. Ei totellut tulla haltuun varsinkaan, kun itsekin olin liikkeessä ja en tajunnut ajoissa että oli huomannut hypyn, mihin viimeksi mentiin. No siinä sitten hylky ja putki jäi välistä. Muuten loppu oli ok. Olisi ollut niin siisti rata jos olisi mennyt nappiin! On me kakkosissakin hyllytetty samanlaisessa 90 asteen käännöksessä missä en vaihda puolta.. Siistiä oli kuitenkin typysen kanssa! 

Ainoa tavoite näissä kisoissa oli ohjata kuin meidän idoli, varmistelematta ja reilusti. Niin että, koira voi olla ylpeä kartturistaan ja luottaen koiraan. Ja nauttia jokaisesta startista, koskaan ei tiedä minkä verran niitä ehtii ottaa. 

Hamppari, lahjakortti ja lelu

 Eka 3lk nolla kirjassa! Ja vuoden neljäs nolla.
 AST:lle 2. ja 3.sijat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!