Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

6.10.2018

Nova lainaohjaajalla ja kävelyagilitya

KE AGILITY

Olin flunssassa ja pyysin, että Josefina menisi Novan kanssa rataa. Äiti oli myös mukana lenkittämässä, köpöteltiin Gavan kanssa lyhyt hidas kävely. Novan vuoro ekana. Itse kokeilin kontaktit alkuun. Putki- puomi erottelu oli yksinäänkin vaikea.

Josefinan kanssa Nova teki keinun ja puomin radalla. Keinulla tuli ekalla ohi ja samoin myös puomilla. Palkkasin itse ne namilla maahan. Kepit sujui ja in-in hyppy. Putken 2 päädyt myös.
Hauska oli nähdä omaa koiraa toisen kanssa. Yhtä hyviä pätkiä tekivät!


Nova ja Josefina lyhyt pätkä 

PE AGILITY

Eka lenkki sitten viikon flunssan hallilla. Tein varman päälle treeneissä eli pyrin etten juokse. Parit hölkkäaskeleet ja muuten kävelyä.

Nova teki kontaktit, Saija palkkasi. Tosi hyviä! Paitsi putki imi taas ekat kerrat puomilla..Gava teki loppuajan rataa.
- 2. Niistosta palkka. 1-3: Sitten niisto ja ansahypyn ohitus, josta palkka.
- 7-9: kutsuttuna yhdellä hypylle persjättö, kävellen ok.
- 10-12: putki puomi kohdassa muurin kääntyi vastakäännöksellä vähän liian tiukkaan, niin ohjasinkin. Peruskäännöksellä leikkasi väärään suuntaan. Ellen kääntynyt ennen koiraa ja pitänyt koiran puoleisen käden kiinni kropassa (käännän helposti rannetta).
- eka in-in ohjaus 13 hypyllä meni väärinpäin. Toisella käskytin enemmän ja liikettä käteen, sitten sujui ja ehkä Gavakin kuunteli.

- 15-17: kepeille meno olikin vaikea! Gava osaa sisäänmenot, kun ohjaan sen oikealle linjalle. Mutta paikaltaan lähetettynä ja tohon kulmaan ei kyllä. Kerran tuurilla. Yleensä työntäisin sen sisäreunalla oikein tai sitten omalle liikkeellä saisin kaarrattamaan. Kävelyohjauksella tolla hypyltä oli sijainti omavalintainen ei kyllä sujunut. Treenilistalle! Yksissä kisoissa oli myös tällainen missä ei ehtinyt ohjaaja ja nyt myös mm kisoissa.

- 25-29, vastakäännös hypyllä 26. Sitten 27 pyörityksellä tai persjättö kun koira kääntyi oikein. Valssi 28. Kellotettuna tämä ollut vähän nopeampi vs 27 ristiin hypäten (vaatii koiralta useamman laukanvaihdon).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!