Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

6.10.2018

Poika toi nollan kotiin!

Lauantaina agilitykisailtiin Kirkkonummella Minna Räsäsen kivoilla radoilla 1-luokassa Novan kanssa. Toiset viralliset. Viikon eka kerta kun tuli testattua, miten jaksaa juosta flunssan jäljiltä. Onneksi radoissakin oli mutkia!

Kerrospukeutumista sai harrastaa alussa.

A- radalta, hyl: mentiin aika pitkälle kivasti, kunnes keinulla ohjasin sen lähempää mutta sitten se kostautui enkä ehtinyt viemään putken 2 päätyyn. Keinulla vedätys tulee treeniohjelmaan ja ettei tarvitsi niin saatella. Hylky tuli siis väärästä putken päädystä. Kontaktit toimi. Vikan esteen ohi, mutta jos olisi ollut tulos olisin ohjannut tarkasti.

B- radalta, 0-rata: toinen agilityrata. Kontaktit toimi. Vähän loppuradasta vaihdoin ohjausvalintoja. Ennen keppejä takaaleikkaus käänsi väärään suuntaan tai jäi siis kääntämättä. Koira pyörähti ympäri siellä. Kepeille takaaleikkaus, sujui hyvin! Vikatkin hypyt sujui vaikka tuntui ettei saa enään kiihdytettyä.

Video nollasta 

C-rata, hyl: hyppyradalle tuntui, että muistaako itse enään rataa vaikka sen ehti kävellä monesti ja mielikuvaharjoittelin. Alussa tuli sitten kielto putkelta, olisi pitänyt odottaa että pujahtaa sisään. Liian hätäinen. Sitten tuli jostain syystä rima. Putkijarru toimi, sanoin käännöskäskyn. Sitten renkaalle hyppäsi mun reunasta, ei toimi siis varmasti sivuttaisetäisyydellä tai edestä.. Sivusta ohjattuna oli ok muilla radoilla. Tultiin kepit toimi hyvin. Lopussa tultiin yhden hypyn ohi, en jaksanut korjata joten hyl. Siinä huutelinkin koiraa haltuun..

Noutajataluttimeen oli aika vaikea kalastaa koiraa radan jälkeen. Jatkossa puolikiristävä kuten normaalisti..

hyllyt 

Euronjuusto! Ja palkintofrisbee toimi lautasena.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!