Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.10.2018

Seuranmestaruudet

Sunnuntaina episteltiin AST:n kentällä Seuranmestaruuksista. 

Gava maksi kisaavissa tiputti lähtöriman, seisotin myös kontakteille, mistä tosin keinulta lähti ennen lupaa ja sen jälkeen mietti saako tulla. Kepeillä sai korjattua rytmin, vaikka tuli vähän hassusti sisään. Virallisissa pitää koittaa ottaa kontaktit nopeasti.. Koska näin menee tolleri ja partacollie lujempaa.
Sijoitus oli 4.

Gava

Nova samalla radalla pikku maksirimoilla. Lentokeinu tuli ja kepeille tuli kovaa ja tuli 2-3 väliin tms. Seuraavat haki oikein, mutta kun olin jäljessä kääntyi katsomaan 4-5 kepillä että missä olen ja missasi seuraavan välin. Sitten kun mokasi siinä niin yritti hakea mun puolelta keppeihin sisälle. Sitten vaihdoin puolta oikealle ja sujui. Viime treeneissäkin oli samantyyppistä sekaannusta.. Ehkä noita ja helpottaa parilla ohjurilla..
Muuten Nova teki kivasti!

Koiranvaihtoluokkaan nostin hatusta sheltti Veetin. Kisa oli supermölliradalla, että soveltuu kaikille halukkaille. Medien radalta 0-tulos ja 1.sija! Oli hauskaa kisata ja meni aika samantyyppisesti kuin Gava vaikka onkin paljon pienempi koira. On sheltitkin siistejä! Rotua mietittiin jo mekin ekaksi koiraksi, ehkä joskus.Lauantaina oltiin mentaalipäivässä, josta kirjoitan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!