Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

8.5.2024

Hakua Korsossa uudessa paikkaa

Ti 7.5.2024 hakutreenit Korson puomilla, harvennus hakkuiden takia mentiin korkeammalle mäelle uuteen paikkaan. 

Ideana oli katsoa tyhjillä kääntymistä ja tyhjän 3 ja 4 jälkeen tuli lähimaalimies n. 10m päästä. 

1. Piston aikaan kulki suunnistajia kaukana ja ohi. Kokeilin lähettää kun olivat ehkä 50m päässä, mutta meinasi lähteä sinne. Parilla yrityksellä sitten vähän vajaa tyhjä myötätuuleen, kelpuutin. 

2. Häiriönä oli sadeviitta pikku männyssä. Tofua vähän pelotti se, vähän haukahti ja kurkkasi kaula-aukosta sisään. Sitten päätti edetä alueella ja löysi maalimiehen. :) siellä n. 40 haukkua ja ehdin melkein piilolle, mutta ei kiinnittänyt muhun mitään huomiota. 

3. Tyhjä, jonka kääntyi oikein "täällä päin" huudolla tuli myös. Lähetys toiselle puolelle, oli vähän hätäinen ja piti uusia. 

4. Lähimaalimies löytyi heti. Lyhyt ilmaisu ja palkka. Sitten lähetys 4 tyhjälle, ohi kuuman paikan. Kääntyi kohti 2 piiloa eli vasemmalle. Toinen lähetys samaan ja kääntyi taas vasemmalle. Vähän eteenpäin radalla ja uusi lähetys, etenin reilusti ja huutelin täällä päin. Vähän vajaa, mutta kääntyi oikealle, radalla eteenpäin. Kääntyminen oli pääasiassa, vaikka pisto huononisikin. 

5. Lähimaalimies löytyi helposti. Lyhyt haukku. :) 

Vähän oli treenin jälkeen fiilis, että menikö nyt hyvin. Mutta treenin idea täyttyi oikeaan suuntaan kääntymisestä. Ja sai aina palkan toiselta puolelta. Vaikeampi siinä mielessä että rata oli uudessa paikkaa, niin vastasi vähän koetilannetta. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!