Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

18.8.2013

Agilitykisoja kaksi päivää, huonolla menestyksellä

La oltiin kisaamassa I-HAH:n kentällä 
Kivikossa, ei mennyt ihan nappiin. Oltiin ekana radalla ja maxit vielä aloitti kakkoset!

Lämppäesteillä Ruuti hyppäsi normaalisti.  • Ekalla radalla hyppäsi monella esteellä huonosti keskikohdassa ja lähtörima tuli alas. Saatiin 30vp, renkaalta myös virhe. Keli oli molemmilla radoilla vetinen. Estevälit oli esim 5-6 normaalia askelta.. 

• Toinen rata lähtörima alas, en saanu reagoitua ajoissa niin kolmannesta rima pudotuksesta mentiin suoraan pois. Olisi pitänyt käskeä vain seuraamaan. Tiputti okserin riman, joka vikana esteenä. 
- Okseri treeniä!

Sunnuntaina eli tänään Purina-Areenalla kisaamassa kaksi starttia. Molemmat radat tosi kivoja. 

Ekalla radalla hallissa, lähdössä nousi taas seisomaan. Lähtörima tippui, seuraava este takaa, pakkovalssilla. Puomi ja hyppy, sitten varoin rimaa ja kerroin liian huonosti putken ja kielto. Sitten olikin ympyrä hyppyjä, ohjasin sen suoraan ja ruu ehti jo suoraan rämäyttää riman päälle ja teki hyllyn aalle. Muutenkin oli hyvä rimapudotuksesta lähteä pois radalta.  

Toinen rata ulkona. Nyt ajattelin, että ohjaan ihan normaalisti ja en varo yhtään rimaa! Ärsytti kun menin ekalla radalla taas siihen, että varoin ohjauksessa rimoja. Siihen rataan siis.. 
Lähdössä ei tarvinnu jättää paljon ja ruuti pysyi siinä hyvin. Treenattiin lähtöä lämppäesteillä, lelu takana. Odotellessa lupaa radalle, otin askeleen ruun eteen ja hyvin istumisesta kehut. 
Tokalle esteelle valssi hypylle ja käännös putkeen, sitä vähän pelkäsin. Olisin voinut ottaa vedolla ja toki vähän enemmän kiire jatkoon. Puomin jälkeen ohjasin epätarkasti ja ruu tuli ohi muurista. Jaakotus näytti toimivan kohtaan hyvin muilla, en sitä tajunnut. Ruuti meni muurilta hypyn extraa ennen keppejä, sieltä kulmasta tuli vaikea niin meni 2 väliin ja korjasin. Sitten hyvällä kirityksellä kepit, putki, a, kaksi hyppyä ja keinu, grrr keinulla vähän liian nopeasti pois. Eteenmenona pituus, rengas ja viistohyppy. Putkeen ja kaksi hyppyä. Loppu rata hyvin jos keinua ei lasketa, mutta rimat yhtä lukuunottamatta hyppäsi kuten treeneissä! Tajusin jälkeenpäin, että periaatteessa olis pitäny lopettaa 2 rimaan, mutten muistanu! Eli hyl. 

Yksi asia mikä mikä Porvoossa ja ihahin kisoissa oli samaa, aika pienet estevälit.. La kisojen jälkeen oli niin masentavaa, onneksi tänään jäi taas toiveikas fiilis. Mutta motivoi tokoon, kun ei vaan onnistuta kisoissa..  

Treenaa 
- okseri
- hämäyssiivekkeet esim 4kpl, niiden treeni pakkotehdä loppuun ja vaatii silloin taukoa kisoista.. 
- Lyhyet estevälit hypyissä 5 askelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!