Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

2.8.2013

Maisemia ja tokoa "käskytyksellä"

Oli hyvä keli töiden jälkeen ja lähdettiin uimaan Espooseen Luukin lähellä oli Hauklampi, jossa on rauhallinen uittaa koiraa ja itsellekin ihan puhdasta. Ja syvää kalliolta lähtiessä. Ruuti tuli kutsuessa välillä meidän lähelle uimaan ja jossain vaiheessa se etsi kepinkin, mutta lopetti haukkumisen aina käskettyä. 

Takas tullessa, koska su koe lähestyy, mentiin Sirkuskentälle. Henkalle tein lapun liikkeista ja kännykässä luki seurauksen käskyt, kätevä kepo. ;) 
pakko oli jostain hyvistä palkata, kuten tunnari ja kaukot, mutta muutamasta vain kehut. Yksi haukku pääsi ja sitten pientä ininää mistä suhahdin silloin, kun palkkasin ilman namia ja hypytin kohden. 

Paikka istu: hyvin istui, kepokin piiloon

ohjattu: olin merkannut kohdat mihin menee kapula. Piti vähän huudella ohjeita matkan varrella. Merkillä seisotin vähän pidempään. Haki hyvin oikean. Vähän vilkaisi keskimmäistä pois juostessaan.

Tunnari: ympyrän tapainen vähän epäröi ekalla ja nosti omaa, tarkasti muita ja toi oman. Toisella heti toi oman (vaihdoin kapulaa + paikkaa). Tunnarilaskuri +2 (unohtunut taas)

Kaukot: 15m matka, kävin palkkaamassa kahdesti. Ihan ok siirtoja, kerran teki väärän. 

luoksetulo: vähän hidasta, mutta pysähtyi.. Maahanmenoon käskin metrin ennen merkkiä.

seuraus: Alussa jouduin huutamaan ohjeita, silloin vähän löysää. Muuten ihan ok. Hitaassa hyvä, juoksu myös. Koitin muistaa katsoa ylös! Sivuaskeleet oikealle ja 2 askelta peruutusta. Joku ihan pieni inahdus.

Zeta: tein seisomaan stopin verran. Ruu meinas seisomaan lähtiessä ajautua merkille päin, mutta aavistus hidastusta korjasi seurausta. Tein käännöksen ja palkka. Jalat ei liikkunut seistessä. Väsynyt tokoilija ja uimari, Ruuti puoli ja divaani puolelle mahtuu ihmiset ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!