Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

13.8.2013

Tokoa Niittykummussa ja askartelua molempien toimesta

Sateen uhasta riippumatta mentiin Tian, Keikon ja Keesin kanssa tokoilemaan Niittykummun ostoskeskuksen hiekkakentälle. Aamulla vähän ukkosti ja välähtikin, mutta sade väistyi juuri tieltä kun alettiin tokoilemaan, vähintään pientä ripottelua. Lähtiessä se jatkui, täydellinen tuuri siis! Molempien treenin ideana oli Pekka Korrilta saadut uudet opit.

Paikka istuminen: Tehtiin 1min palkka ja sitten vielä 1min. Hyvin sujui.

Kehään meno & siirtymiset: Alkuun kehään menoja, "Seuraavana numero yksi, seuraamisliike lähtee täältä..", kysyin Ruutilta "Meennäänkö?", kutsuin sivulle ja sanoin "Ruuti", odotin kontaktin, sitten "Tule" ja palkka kun otti kontaktia. Ruutin tapana on kävellä noin metrin kahden päässä ja käskystä huomioi mut tai sitten kauempaa. Vire pitää saada samalle tasolle kuin liikkeitä tehdessä, jo kehään menosta lähtien ja pysymään samana liikkeiden väleissä.
Tehtiin näitä 3-5 toistoa ja vikassa ei tullut palkkaa vaan jatkettiin helpotettuun "Alo-kokeeseen", jossa ideana oli tehdä lyhyitä liikkeitä ja päästä treenaamaan liikevälejä. Palkat tuli hyvästä liikesiirtymisestä, joka välissä (kun ollaan liikkeessä, ei koira seuraavan liikkeen alussa). Sitä ennen Kiitos- sanan jälkeen, kaksi hypytystä mua kohden missä on pientä ininää, pitäisi varmaan kohta siihen puuttua myös.. Välillä vaati toisen käskyn, ja heti kontaktin otosta palkka. Alkuun Ruutille oli myös vaikeeta narulelu pallon kanssa leikin lopetus, kun meinasi haukkua, lelun ottamisen jälkeen. Tästä pari puhuttelua ja taisi vähentyä. Pitää olla tarkempi näissä ääntelyissä! Huomasin, myös että mun seurauksen stopit oli taas liian nopeita. Liikaa muistettavaa :D Koska epäreilua sitten vaatia, että kisoissa tekisi ne hiljaa. Vaikka ärsyttää välillä "hidastaa" treeniä puuttumalla noihin.

Toisella treeniosiolla

seuraus: käskytettynä ihan pidempää pätkää. Palkkailin välillä. Oli aika pätevä ja piti hyvin kontaktia sivulla seisottaessa. Palkkasin kun piti kontaktin alkuhöpinöiden ajan. Oli hyvä muistaa aloittaa täyskäännöksellä paikallaan ja paikaltaan käännös vasen ja liikkeelle mars, tulee harvemmin tehtyä. Samoin paikalleen vasempaan ja oikealle käännökset unohtuu.

luoksetulo: tehtiin käskytyksellä ja vähän seisomiskohdan takana oli Tia vinkupallon kanssa. Eka meni ajoitukselta hitaaksi ja Ruuti sai palkan seisomassa pysymisestä eli ehti jo pysähtyä. Seuraavat oli vähän paremmin, Ruuti tiesi, että pallo oli takana niin sen mukaisesti reagoikin tosi nopeasti. Kääntyy aina oikean kautta palkalle, tässä voi joskus tulla vinoutta niin ois hyvä, että kääntyisi toistakin kautta, vaikka palkka olisikin vastakkaisella puolella mihin kääntyy. Tein yhden läpijuoksun, mutta eihän ruutille kelpaa revittävä narupallo, kun Tialla oli vinkupallo! No vähän suostuteltua, suostui se sillä leikkimään. Pitää muistaa ottaa kaksi Ruutin lemppari vinkua.

Pari huomiota seuraaviin treeneihin
- palkkaa liikkeideden välien treenissä myös katsekontaktin pitämisestä liikkeen alussa höpinöissä.
- tarkkana ääntelyn kanssa! huomautus vinkumisestakin!
- luoksetuloon kaksi samanarvoista lelua
- aloita välillä seuraus kentän laidassa täyskäännöksellä

Itsetehtyjä kakkapussi pussukoita, Rasselle ja Ruutille

Ruuti Niittykummussa

Tuoksukynttilä roisto eilen illalla

Kuvaa Ruutia eilen varkaissa

Lomalla on aikaa myös väkertää kynsiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!