Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

23.5.2014

Terveydenhuoltoa fyssarilla

Oli taas hyvään aikaan varattuna aika fyssari Petralle Tapiolaan, sillä Ruuti viime su rikkoi taas renkaan ja joka kertahan siitä tälli tulee. Katsottiin ensin liikkeet ulkona. Ulkona liikkeissä näytti vähän, että vasen takanen meni edemmäs. Sisällä oli takapihan ovi auki ja Ruuti olisi jatkanut mielellään matkaa sinne. Sai namin takaisin tullessaan ja Petra testasi taivutusta.

Kerroinkin miten huono olen ollut jumppaamaan, pitäisi joku post it-lappu siitä tehdä vaikka remminaulakkoon, että muistaisi lenkiltä tultua! Toinen ekalla kerralla ehdotettu oli jossain odotellessa tehdä vastakkaisten jalkojen nostoja.


Rintakehä hyvässä kunnossa, kuten yleensä. Sen sijaan oikeassa lonkassa oli outo kierre ja sielläkin olikin sitten vähän epämieluttavan tuntuisi kohtia.

Pohdin tuolla myös, kun osteopaatilla Ruuti melkeimpä nukkuu ja vaan paristi saattanut katsoa. Mutta se käsittely onkin ihmisellekin sellainen mukava, missä voi vaikka nukkua. Mutta fyssari taas tuntuu kehossa ja kipeissä paikoissa, vaikkei niitä niin kovasti käsitelläkään.

Käsiteltiin niskasta hännän päähän. Lopuksi tarkasteli lopputulosta otsasta, siellä on kuulemma, joku tasapaino juttu että se oli runsaasti oikealla puolella, joka piti saada tasapainoon.


5vk päästä uusiksi. Tuo lonkan, juttu saattoi olla muustakin, mutta oletettavasti renkaasta. Nyt huili päiviä vähällä hyppimisellä. Tokokoetta ottaessa en kyllä tajunnut tätä fyssarilla, mutta saman verran se hyppää autoonkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!