Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

21.5.2014

Pätevät kenraalikimppatokot

Ennen agilityn kouluttamista tapasin kaksi tokoilijaa, ei olla aiemmin tokoiltu yhdessä eli uudet tokotreenikaverit. Ruuti oli toisen nähnyt ehkä 2 vuotiaana eli ei varmaan muista. ;) Päivi S & bc:t Senna + Into sekä Tuisku & mudi Yrtti + x Sysi. Paikkana tutut Puolarmetsän nurtsit. Nurmikko oli paikoittain vähän korkeampaa siitä mm. ohjattuun haastetta.

Paikalla istuminen 2min: Hyvin!

Paikalla makuu 4min: Kaksoiskäskyllä maahan, näissä tarkkana! Voimakkaampi ja painokkaampi käsky ja jos saan jonkun tekemään muutamat tällaiset. Yksi häiriökävely koirien takaa. Hyvin ja levollisesti makaili, tarkkailin asuntovaunun lasista. Ekalla ylös. Maahan jättäessä ei reagoinut ekana käskeneeseen.

Ruuti sai aloittaa, ehkä se ei siksikään kerännyt niin kierroksia. Vähän heittelin palloa, jossa fleecevarsi. Voi olla, että pitäisi olla vielä siistimpi pallo (on olemassa). Säästin kivoimman pallon apparille, jolle annoin se salaa. Mutta Ruutilla ei ollut mitään pahaa magneettia treeniliiville, jonka jätin kentän laidalle. Voisinkin kisoissa palkata, tolla ei kaikkein siistimmällä narulelulla, ettei mene liian kierroksille tosi kivasta pallosta. Koska keskenään treenatessa on myös narupallo (ja ne treenit mennyt hyvin).

Kisamainen (Päivi liikkuroi)
Kehääntulo tarkastuksella. Peace of cake. Hyvä siirtymä ekaan liikkeeseen.
Zeta: järkkä kuultiin juuri ennen liikettä. S, M, I. Kaikki asennot hyvinä ja ei edistänyt! Vähän reippaammin voisi tulla seuraamaan.
Siirtymä ohjattuun, hienosti! Kehuissa tuli pientä ininää. Hiljaa siirtymä.
Ohjattu: suora merkki. Ruohosta huolimatta tuli hyvin vasen. Oli huono ote ja kapula tippui 2m ennen mua. Poimi uudestaan ja toi sivulle. Aika suoraan.
Siirtymä tunnarin aloitukseen ja siitä vapaa ja pallo apparilta. Pari heittoa.
Tunnari: Vähän epävarma ja katseli onko kapuloita lisää muualla. Oma kuitenkin tuli. Vähän edessä sivulla. Epäilin jo ettei tule. Kokeessa en saisi epäillä! Heitin pallon taakse, joka toi vähän huonoa takapalkan tuntua liikkeeseen.
Juostiin treeniliiville nameille.

Erillisenä tauon jälkeen vielä vieras pikkumetalli tasamaannoutona, hyvin haki!

Kotisivut on edelleen tekeillään. Ulkoasu on valmis, mutta niin paljon muuta remontoitavaa. :D Ja joka päivä jää pieni aika niihin panostaa.

Arjesta niin Ruuti jaksaa vieläkin perätä rapun portaita (liukkaat kierreportaat ja 3krs) Mistyn hoidon jälkeen. Ikävä pelkojen matkija. :(

Acanaa lähti tilaukseen (2kpl hintaan 51e, ilmainen toimitus Siwaan) Lemmikkitalo.fi, BlackBullista. Ruuti pisti taas visan vinkumaan. ;) Ruutin rapsuttelu/kutina on kuitenkin nyt melkeimpä loppunut. :) En oo nähnyt sitä rapsuttamassa että muistaisin. Ja siinä yhdessä vaiheessa se oli kokoajan. Nyt on syöty Keepersjauhoa suurempana annoksena kerran päivässä, biotiinia (sen vaihdoin ylläpitoannokseksi). Öljy oli Nutrolinia vajaa, sitten neitsyt oliiviöljy (3x eri omegaa... 3,6,x). Nyt on luomu kylmäpuristettu rypsiöljy, jossa Omega 3 ja E-vitamiini. Paristi oon suihkassut turkkiin lenkille lähdössä tota turkkiin jätettävää suihketta, kerran se tuli hommattua. Ehkäpä toi kutina olisi silloin korjautunut vain uudella pesulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!