Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.5.2014

Pallo laidalla ja ilmaisuja

Tokoa Kilonpuiston koululla. Zetan merkit mukana. Pallon heittelyä ja tolpan kiertoa. 

Paikalla istuminen 2min: hyvä. 
Paikalla makuu 2min hyvä. Palkkasin kahteen otteeseen maahan menista (vapautus välissä) Yksi koira meni ohi. 

Kisamaista
Leikin jälkeen pallo muovikassiin (ei nähnyt menikö taskuun vai kassiin. Tehtiin siirtymä luoksetulon kohtaan. Niin pätevä, että totesin vapaa ja pallo pallo. Sitten siirtymä ja tehtiin luoksetulo seisomisella. Sen jälkeen siirtymä zetaan, kehut ja jes vapaa pallo ja juostiin pallolle. 

Seuraavana (nurtsilta hiekka kehään) siirtymä zetalle, keskivälillä vapautus pallolle. Sitten siirtymä zetalle. Zeta seiso, vähän ryntäämällä seuraus käskyllä mukaan (palkalle päin?) ja toinen käsky. Sitten istu ja se hyvin. Seuraamaan käsky, siitä kehut. Nyt ei tänään äännellyt kehuissa missä kohotan kädet ja käännyin vähän. Siirryttiin toiseen kohtaan. Sitten vapaa, pallo ja juostiin yhdessä palkalle. Pitää koittaa ottaa mun liike vapautuksen selkeyttämiseksi. 

Pidettiin lätäköstä juomatauko. Aika lämmin ilma, itsekin olin hupparilla. Päätin sitten jättää treenin siihen. Kaikki sujui ja teki hyvällä vireellä. Joskus se kahdestaan treenaus on tylsempää, kun ei ole koirakavereita mitkä nostaisi virettä. 

Vähän lueskelin eilen, että Pernilla Talberg, jonka tuomaroitavana on kaksi seuraavaa koetta olisi aika tiukka. Ei mennä siis niin suurilla odotuksilla. 

--- -- ---

3 esineen ilmaisutreeni. Tein neliskulmaisten keräyslaatikoiden taakse nurtsille aika lähelle "seinää". Kerran meinasi olla sivussa jäljestä, jarrutin ja Ruu korjasi. 1. Esine keppi. Piti vähän hidastaa ja sitten Ruuti huomasi. Hieno suoramakuu. 2. Esine renkaan kumi, meinasi mennä ohi. Sanoin maahan ja näytin esinettä ennen palkkaa. 3. Esine hanska rullalla. Ilmaisi hyvin. 
Kaikki ilmaisut suoria. Jee. Näitä lisää ja sitten jättää seinän pois. Tossakin voisi olla vaikka yksi ilman seinää (eka). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!