Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

24.2.2013

Eipä juuri mitään

Ei mitään niin erikoista ole tapahtunut. Torstaina oltiin lautailemassa, ja enkös parin lastenmäen laskun jälkeen kaatunut suorilla jaloilla ja selällä, selälleen ja täräytin häntäluun. Hetkeen ei pystynyt liikkua kun kipu oli kova, mutta sitten vaihdoin suksiin ja loppu ilta meni niillä. Autolla ajaminen tuntui vähän epämukavalta, samoin kumartelut yms. Pari päivää buranalla niin pystyi liikkumaankin, ilman epämukavaa tunnetta. Lisäksi kaula, niskat ja selkä vähän joka paikasta oli vähän kipeä.

Pe Ruuti oli mukana Sellossa. Istuttiin kun odotettiin muita kaupasta toisessa päädyssä penkkiä ja yksi tumma nainen rattaiden kanssa uskalti, puoliksi istahtaa toiseen päätyyn. Paljosta ne jää paitsi ja kauhea jos pelkää koiria kuin petoja..

Tänään käveltiin noin 2h ihanassa kelissä ulkona Maunulan urheilupoluilla ja metsissäkin poikakaverin kanssa. Loppu matkasta alkoi alaselässä tuntua matka ja hirveän kovaa ei pysty kävellä ja juokseminen sattuu. Käväistiin tyhjässä koirapuistossa, että Ruuti voi käydä nuuskimassa, se oli kivasti metsän rinteessä.
Tuli yksi leikattu uros ja ajattelin, että katsotaan. No alkuun Ruuti oli niskakarvat pystyssä ja ällötteli kun toinen nuuski sitä ja käveli vähän karkuun. Mutta sitten ne juoksivat puita pujotellen kilpaa, Ruuti takaa-ajettavana. Ruuti ei kyllä kovin pakoon päässyt, kun sekarotuinen oli isompi ja hyvä rakenteinen. Leikin ohessakin, kyllä kerkesi välillä nostaa jalkaa ja lopun ajasta ruuti keskittyikin etsimään keppejä ja haukkumaan pikku risustakin. Antoi taas niin fiksun vaikutelman, kun toisen koiran omistaja ei tajunnut eka edes, mille se haukkuu... On siitä aikaa, että Ruu on leikkinyt kenenkään kanssa! Silloin kun hyvä, hippakaveri löytyy, joka saa Ruutin innostettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!