Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.3.2015

Kuvia ja suosikkiluita

Aamulenkille nappasin kameran mukaan, jos innostaisi ottaa kuvia. Kelikin oli ihana, mutta nyt tarkenin hyvin talvitakillakin, välillä pysähdellen. Käveltiin reilu 500m nurmikolle, joka oli viime kerrasta sulanut lumesta. Tytöt halusivat leikkiä siellä. Hylätty lenkkikenkäkin sai liikutusta. Suunnattiin siitä metsään, jossa parissa kohtaa kuvia (näitä alla).


Naudan turpa/ Beef nose
Koirat saivat syödä luut pihalla, kun Zooplussan luutoimitus (60kpl) saapui vihdoin vääräosoite- episodin jälkeen. Ruutille ja Gavalle uutena kokeiluna naudan nenää/turpaa (78% proteiini, 6% rasva). 500g pussissa oli noin 10kpl turpaa eli kappalehinnaksi jää n. 0,59e.  Kesti Ruutillakin yllättävän pitkään mm. siankorvat se vetelee hetkessä. Ruuti rosvo kävi omansa syötyään rähisemässä Fisulle ja pölli sen luun lopun! Gavalla kesti vielä useampi minuutti, kun muut oli jo valmiita.

Vakkari luusuosikki on Ruutin vyötäröä ja kestävyyttä ajatellen naudan/vasikansorkka (90% proteiini, 0,4% rasva), joista usein jää kaluttavaa seuraavallekin päivälle, jopa Ruutilta. Hinnaltaan ovat edullisia 0,32/0,36e kappaleelta ja pussissa 10 tai 30 kpl. Sorkka haisee aika hirveältä savustetulta niin hyvä olla minicrip pussissa. Pienen jämäpalan luusta heitän roskiin, ettei jää kurkkuun (n.2cm halk), useimmiten sellainen pala jää kuljeksimaan.

Naudankorviakin (n.0,40e/kpl, 83% prot., 3% rasva) on ollut savustettua ja natural (vähän ohuempia), maistuvat myös mutta Ruuti syö ne niin äkkiä ja Gavalle voi olla rasvaisempi siankorva (n.0,80e/kpl, 73% prot, 15% rasva).


Iltapäivällä ja illalla neidit harrasti myös sohvapainia. :D Katsoa ei tosin saanut, kun muuten painit jäädytettiin. Porukoilla käydessä leikittiin samalla pallolla. On ne kuin bestikset.
Fisu testasi Ruutin North Feeder hidastavaa ruokintakuppia, aikaan 7:40 2dl ruokaa videolle. Ruuti ja Gava tais testata 1dl Ruutilla 5min ja Gavalla 11min.Sunnuntaina rally-kisoissa tuomari on samanniminen kuin minä. :D Oon odotellutkin, milloin satutaan olemaan sen kisoissa. Harvassa paikkaa kuitenkin kirjoitetaan tuomari ja ohjaaja peräkkäin.
 

Kaunis Fizz


Ruuti palleroinen <3

Palloleikkiä
Eiliseltä (c) Anne Barck
(c) Anne Barck

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!