Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

23.10.2013

Kerava tokoa kera Rasmus

Mentiin Rasmuksen ja Ruutin kanssa tokoilemaan Keravalle. Tavattiin siellä Susan ja bc- tytöt Ruut ja Tuisku kakara. Haettiin siinä matkan varrella uusi kevythäkki, jospa Ruuti nyt aikuisena pysyisi sisällä. Nuorempana vanhan verkon läpi se tuli kahdesti.. Ehkä pitää harjoitella myös. Metallihäkkiä en viime vuonna jaksanut raahata kertaakaan kisoihin, missä häkki olisi helpottanut asiaa. Vs jättää Ruutia kiinni ja pelätä, että joku päästää nuuskimaan. Molemmilla tavoilla ei kyllä haukkumiselta säästy. (Vanha joutaakin myyntiin, sen oviverkon oon korjannut)

Paikalla istuminen: Mietin jätinkö Ruutin vähän vinoon, varmaan. Tehtiin 2min ja oltiin kontin takana. Rasmus istui moitteettomasti.

Paikalla makuu: Rasmuksella vapaamuotoinen makuu. Ruuti meni tosi hienosti maahan ja ylöskin nousi hyvin. Makasi hyvin, tehtiin lyhyempi aika.

Ras, ohjattu: tehtiin vähän huonosti päin, valoa vasten ettei kapulat hirveästi erottunut. Otettiin oikea, jossa päin myös ruutu oli. Kahdella kertaa meinas mennä ruutuun. Ekalla kertaa ois varmaan saatu vielä pisteitä kun pysäytin ja käskin uudestaan oikealle. Kerran keskeytin, kun ei kuunnellut. Sitten tulikin hyvä.

Ruu, luoksetulo: Kerran palkattuna vasemmalle puolelle. Avustajalta lensi palkka seisomisessa.

Ruu, ohjattu: tehtiin nyt niin päin, että kapulat näkyy paremmin. Tehtiin vasen, ruutuun päin. Haki ongelmitta, vauhtina palautus.

Ruu, ruutu: virittelyssä, ei katsonu oikeaan suuntaan. Merkki ok, siitä vähän baanaanilla ruutuun. Korjasi bongattuaan linjaa, sentään edestä sisään. Ja aika täydellinen paikka. Merkkeinä ruskeat kukkaruukut ja keltainen nauha, joka ei niin loistanut hämärässä.

Ruu, tunnari: Tehtiin ympyrä, meni aika laiskasti sinne ja toi oman. En katsonu oliko samaa askel-lajia meno-paluu matkat. Hyvin palautui ruudusta ja taisteluleikistä ennen tunnaria.

Ras, seuraus: Vähän lyhyempi kaavio, Rampella hauskaa. Tuli käännöksiä, juoksua ja sivuaskelia.

Ruu, seuraus: Epänormaalia kun Ruu vähän edisti! Silloin huomasi sen kun meinaa tulla jalan tielle. En jaksanut jäädä sitä hinkkaamaan. Nyt teki hiljaa ja aika hyvin keskittyi. Loppua kohden kohti metsään juoksusta pysähdyksissä, epäonnistui kaksi, kun huomautin kolmas sujui. Näitä pitää tehdä! Niissä on melkein 50% epäonnistumis mahdollisuus. Peruutuskäskystä se hyökkäsi eteenistumaan, pitää sivuaskelia yms treenata että oppii ettei eteen tulla.

Treenaa:
- seuraus: juoksu-pysähdys, peruutus ei eteentuloa, edistääkö?
- ohjattu vapautus heti nostosta

Muutamia kuvia Susanin pennusta, salama ja rakeisia, mutta jotain. Tulee myöhemmin kun kone ja SD-kortti tekee yhteistyötä.. No piuhalla onnistui vasta..
Kiitos treeniseurasta! :)


Tuisku tuulispää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!