Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

6.10.2013

Kipeenä aksaa ja palkintoja

Agryn agilitykisat Purina-Areenalla tuomarina Ritva Herrala. Radoilla ei kisaajia säälitty, haastetta riitti, mikä näkyi tuloksissa. Ekalta A-radalta tuli kaikista kokoluokista makseista 2 nollaa ja muut hylkyjä. Me kuuluttiin hylkykategoriaan.

Lähdössä sain käskeä paristi istumaan, onneksi rata salli läheltä kutsumisen. Korjasin, ennen radalle kutsumista ruutin istumaan ja vasta sitten lupa. Alussa heti valssia ja mutkittelua hypyillä (5kpl) siitä 2 pääty putkeen, vein ulkokautta. Seuraavalla hypylle persjättö ennen A:ta. A:n edessä oli rinnakkain kaksi hyppyä (kuva este 2), väliä noin metri ja toinen mentiin takaa. Ehdin ihan hyvin, mutta Ruu luki, että ne molemmat hypätään. Pitää ottaa treeniin tuollainenkin kohta! (treenattu A:lta vain yhden hypyn takaakiertoa..) Siitä irtosi hyvin hypyn ja putkeen. Kepeille lähestyttiin suoraan. Siitä sitten 4 hyppyä mutkiteltiin ja 2 pääty putkeen. Puomille, jäi alastulolle himmaamaan ja kyttäämään eteen esteitä. Vaadin, että menee alas. Siitä 2 päätyputkeen. Ja 3 hypyn eteenmeno. Ennen hylkyä (este 9) puhdasta rataa, sitten virheenä tuli kai 2 rimaa keppien jälkeisillä hypyillä, vaikka ohjasin ne kauempaa. Epävirallisesti aika jotain -8s. Eli hyl.

Toinen B-rata alkoi 3 hypyn suoralla, josta mentiin puomin alle putkeen. Onneksi se syötti niin sinne. Koska lähdin ekan hypyn kohdalta. Ruuti meni maahan ja kävin nostamassa. Sitten seisoi.. Käskin ennen kutsumista istumaan, mutta kuitenkin lähtörima alas. Radalta 4 rimaa yhteensä alas. :/ Hyppäsi ne niin nuollen ja toi pohja.. Putkesta kaarrettiin kahdelta hypyltä kepeille, kepeiltä hyppy edessä (9), toinen hyppy (10)  ja A (kaikki linjassa). A:lta käännyttiin täyskäännös, menikin aikaa katsoa kontakti niin takaaleikkasin hypylle 13 (rima oli 10 hypystä alhaalla) ja vähän pyörimistä tuli takaakiertoon 14 tein sen poispäin-käännöllä, mutta olin jäljessä liikaa. Tuli varmaan joku rimakin alas.. Puomilla tuli paremmin kontaktille alas ja tein pakkovalssina hypyn 18. Hienosti pysyi siellä. 14 hyppyä ja rimoja lukuunottamatta ihan kivaa menoa. Aika oli ihan nopea -10, 25s. (radat laskettu etenemällä 3,3). Koska tuloksia ei tullut enempää kuin kaksi niin vietiin sitten 2sijan palkinnotkin kotiin. :D

Näissä kisoissa olin onnellinen kun ei ollut okseria eikä keinua, mutta muuta sitten tuli. Olin yllättynyt miten Herralan rataprofiili on muuttunut.. Toisaalta hyvä, että kakkosten radat alkaa olla lähemmäs kolmosia niin jos kaikki ei niin nopeasti nousisi. Jäin katsomaan vielä maxi3 radan ja ei se sen vaikeemmalta vaikuttanut. Itse makasin edellisen päivän sängyssä ja sohvalla niin aamulenkillä kyllä sydämen sai lyömään pienessä ylämäessäkin. Onneksi päivän mittaan se helpottui, ekalla radalla lintsasin parissa kohtaa.

Ritva Herrala 2-luokan B-rata (Ruuti 20vp)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!