Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

19.10.2013

Kisamaiset kuun valossa

Tokoiltiin perjantaina Vermossa. Edellisvuosista poiketen valot ei sitten syttynytään, kiva juttu. Onneksi meitä oli vain kolme Miia ja sakemantti narttu sekä Elina ja sprinkku tyttö.


Hurtta malli ;)

Rasmus sai osallistua paikalla makuihin, muuten Ruuti sai tehdä kun tehtiin nopeasti ennen kuin pimenee enemmän. 

Paikka istu: Molemmilta hyvin.
Paikka makuu: Kaksi kävi kiertämässä, Ruu meni hyvin maahan. En pyytänyt sivulle istumaan lopussa. Rasmus makasi "käy siihen"- käskyllä.

Ruutu: muistin viime kerrasta, kun Veera mainitsi, ettei kannata aina kävellä suoraan merkiltä ruutuun, hajuvana jää. Nyt kun olin laittanut merkin, laskin matkan lähetysmerkiltä. Elinalta saatiin keltaiset merkit ruudulle ja oranssit nauhat, ne olikin vaikeat! Siirtymismatka ruudulle oli aika pitkä, tuli harjoiteltua ainakin sitä, lätäköitä oli tietyissä paikoin, joita välteltiin suorituspaikkojen valinnoilla. 
              Mutta itse ruutuun. Merkille ok, sitten juoksi 5m ja nuuski maata! Meinasi lähteä kohti ojaa, niin pysäytin ja uusi käsky. Nyt meni ruudun sivusta sisään, siellä vähän tarjoamista ja hyvä paikka. Seuraamaan hyvin. Pitääkin poimia porukoilta vihreät ja siniset merkit ja nyt en kävele suoraan merkiltä ruutuun. Monesti ollaan tehty treeneissä ruutu noilla mun hienoilla pinkeillä merkeillä. :D Paljon ruutuja, missä joku muu on sen tehnyt ja erilaiset merkit. Kun viime kisamaisissakin, ei ihan täydellisesti mennyt kun meinas luoksetulon merkeille. 


Itsetehty panta ja huomioliivikin löytyi

Tunnari: Rivissä keskellä, näin kun merkkasi oman, katsoi rivin loppuun ja sitten mietti kahta keskimmäistä. Oma tuli, jee.

Ohjattu: alkoi jo olla aika hämärä. Arvottiin meille oikea. Merkki ok ja meni oikealle, jes. Hyvä palautus. Tietenkin kovempaakin vois juosta noi, mut parempi harkiten ja hitaammin.

- tauko

Zeta: Maa oli aika epätasaista eikä nähnyt oikein. Järkkä M, I, S. Ruuti ei mennyt ekalla maahan, outoa. Käskin nopee toisen käskyn. Seuraavalla osuudella se jäi seisomaan. Vika vasta sujui. Just kun monet treenit sujunut hyvin, ohjatuissa Ruu jaksaa aina yllättää.

Seuraus: Kiva seurauskaavio. Huomautin kerran äänestä ja ainakin kerran kun oli väljää. Ei niin hyvää kuin yleensä. Vapautin kun tuli yhdellä suoralla aika loppu vaiheessa hyvä seuraus. Kehu palkka.Ruuti, tunnarit ja merkki. | Dracu

Luoksetulo: taisi mennä tassu kropan alle maahan. Vähän nopeemminkin voisi.. Stopissa taas vähän vino. Katseli liikkuria, että tuleeko pallo. Vähän näytti (oli niin pimeä!) että ennakoi maahanmenoa. Ei ois pitäny käskeä maahan. Sivulle hyvin.

Treenaa:
- ruutu älä tee hajujälkeä sinne, eri merkeillä
- zeta käskytettynä (eka maahan)
- seuraus kaikkea
- luoksetulo, stopista palkka vasemmalle, ei maahanmenoa

KUVAT Malminkartanon iltatokoista, oikeastaan nuo päällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!