Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

14.10.2013

Lenkki ja tokoa aussieseurassa kuvien kera

Aamupäivän lenkki + treenit sitten venyi pikkasen. Mentiin Ruutin kanssa kyläilemään Shantille, ensin aamupalalle ja sitten Purina-Areenan lähistölle lenkille ja tokot Sirkuskentällä. Shantin luona Ruuti kyllästyi Wiccaan ja meni sen kämppiksen sohvalle istumaan toiseen huoneeseen. :D  Aamulla oli vielä vähän pakkasen puolella auton lämpömittari!

Poseerauksia lammen edustalla, sorsat oli kivasti taustalla. Malminkartanon nurtseilla, pysähdyttiin vauhtikuville, ensin frisbeellä leikkiä, johon Ruuti teki reiän. Sitten narupallolla, se voitti hanhen kakatkin ja välillä piti pysähtyä pallon kanssa ja syödä hetki. Nurtseilla sai mahtavia kuvia ja kelikin oli täydellinen. Siitä jatkettiin Sirkuskentälle tokoilemaan. Koirat pääsi juomaan lammelle, mutta päättivätkin sitten mennä uimaan. Vähän olivat viluissaan tokoillessa alussa.

Tokossa ei niin suunnitelmallisuus ollut sitten mukana.. mutta kyllä me treenattiin mitä keksin.

Paikka istuminen 2min: Shanti kävi palkkaamassa välissä, muuten hyvin. Koirat suorassa kohti piiloa.
Paikka makuu: oltiin näkyvissä vain Wiccalle treeninä. Siinä Ruu vaihtoi lonkalle ja meni maahan suoraan toinen etujalka kropan alle. Kerran laski pään maahan, kävelin lähemmäs että nosti pään ja palasin kauemmas.

Zeta: käskytettynä, improvisoin järjestyksen. Istu, seiso, maahan. Kaikki sujui hyvin. Palkkasin seisomisesta seuraamiseen tulosta. Maahanmenosta kutsuin vähän liian aikasin seuraamaan, olisi huonompi kuuloinen ottanut ennakointina.

Ohjattu: tehtiin ensin vasen, siinä oli nurmikon penner lähellä 1-2 metriä ja takana luoksetulossa matalat merkit. Muistaakseni meinas mennä keskimmäiselle pysäytin ja sitten lähti oikein. Vähän laiskasti meni, kapuloille vois mennä lujempaa. Ehkä palkata pelkästä nostosta. Nyt palkkasin vauhtina ekat tuonnit keskivälistä.
Taisi seisoa kuvista katsottuna, ehkä keskimmäiselle juostessa huonosti merkillä. Sitten vielä oikea, se sujui paremmin.
Ruutihan teki tosi upeita rallytoko eteentuloja aiempina päivinä ja oli sitten ajatellut, että kapulakin tuodaan eteen kuin pari vuotta sitten. (nyt vuoden kaksi Ruuti on tuonut suoraan sivulle) Harjoiteltiin erikseen kapulan tuontia suoraan sivulle, vaati alkuun käsimerkkiä tai käskyä.

Ruutu: Tarjosi eka etulaitaa ja sitten kiepsahti kauemmas. Oli nähnyt ennen Wiccan näyttö ruutuja ja nenä kävi vain siellä. Käskin kerran ja sitten menin käskemään pois ruudusta, kun ei sana kuulunut. Sitten toistolla ok.

tunnari: Ensin ympyrä, tarkasteli muut ja sitten toi oman. Annoin pää apua että toisi suoraan sivulle. Toisto vielä rivinä, sekin hyvä. Nyt otti oman varmemmin.

Treenaa:
- paikka makuussa välipalkkaa, kun vielä makaa hyvin ja jos menisi suoraan lonkalle..
- merkki suorana
- ohjattu nostosta vapautus
- noudot suoraan sivulle muistettelu
- tunnari

Kaukoja pitää muistaa tehdä myös. Jos ottaisi taas jumpaksi aamuruualla..

Sitten kuviin, vaikea valita parhaimpia. Testailin tällä kertaa isointa objektiiviani 70-300mm, kyllä silläkin kivaa jälkeä tuli. Päätyy helposti vähän kevyempään ja pienempään 55-200mm.

KUVAT
Kiitos Shanti Ruutin toko-otoksista ja seurasta!

Vinkki: Klikkaa kuvaa ja selaa kaikki suurempina. :)
Mä ja Zeeprat. Tasapainoharkkaa
Mä ja sorsat
Mä ja mun leidit
Ruskea ja ruska sopii niin hyvin yhteen
Varasta ja hajoita!

Näin, paljon parempi!
Wicca & Dracu

Mun karvapehko <3 p="">


Peiliä? Ei me hivitä.
Vasen!

Miksi ei? Sai ilman kapulaakin nameja täältä..

Kaikkea sitä tekeekin pallon takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!