Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

28.12.2014

Joulua ja reissu pohjoiseen

Gavan esimmäistä joulua vietettiin porukoiden luona koirakolmikon voimin. Aiemmin Gava ihmetteli kylässä oikeaa kuusta sisällä. Meillä on kotona muovikuusi, joka ei niin ihmettänyt.

 

Pakettien avaaminen toi Gavalle ihmettelemisen aihetta. Sai monesti kehottaa katsomaan mitä oli paketin sisällä. Lopulta muiden touhua ihmeteltyä avasi paketin nurkan ja huomasi luun. Olisi ollut pehmolelu pakettikin, mutta se meni nopeammalle. Rasmus sai avata joulu hirvi pehmolelun. Rasmukselta muutenkin löytyi auttavaisuutta muiden pakettien kohdalla, sitä kuvasinkin talteen. Ihana höppänä. <3 Tässä youtubessa suppeampi versio kuin fb:ssä.


Rampen lelulle ei ole tulemista vaikka nöyristelisi maassa
Nopeat syö hitaat, Gava ehti vallata tuolin.
Koirat sai vähän ruuan tähteillä tokoilla. Gava teki seurausta ja maahanmenoja.

Gavalla oli tiedossa reissu Rukalle Kuusamon lähelle. Ruuti jäi porukoille hoitoon, missä on aina kellarissa uuden vuoden, ollut useana vuotena tai sitten iskä lähtee niiden kanssa mökille. Rukalla olikin heti ekana päivänä -25 astetta pakkasta!

Pomppatakki oli mukana ja tein Gavalle ennen lähtöä fleecetossut. Alkuun oli vähän inhottavat kävellä ja nosteli jalkoja. Ulkona unohtui. Koko lenkin aikana yksi töppönen lähti takajalasta. Ilman Ruutia menee kunnolla muristen ja haukkuen ovelle jos joku tulee sisälle. Samoin oudot karvalakit on aiheuttaneet murisemista tuttujen mökkiläisten päässä. Ehkäpä nekään ei enään ihmetytä reissun jälkeen.

Jouduin itse flunssan kouriin ja laskettelut ja hiihto on vielä siirtynyt. Toivotaan, että menee päivän huilimisella ohi!


Eiliseltä ulkoilukuvia

2 kommenttia:

  1. Ihana Rasmus!! Sandra oli kanssa kova pakettiapuri, silloin kun meillä kävi vielä joulupukki Sakun takia, niin Sandra oli viemässä kaikki paketit pukin käsistä eteiseen avattavaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Rasmus on ihana :) Noutajilla sitten verissä pakettien avaaminen. Rasmus avaa jo avaamisen ilosta, mutta Ruuti jos on jokin syy avata että sieltä sais kivan lahjan. Luu lahjan jälkeen ei olis kiinnostanut avata lelulahjaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!