Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

9.12.2017

Kalliopoikien kuvia ja typyselle tuliainen Messarista

Tänään koirille vapaapäivä ja pyörähdin koiramessuilla Pohjoismaiden Voittaja 2017 näyttelyssä. Kuviakin otin, ne tulee jäljessä.

Maltillista shoppailua itselle ruokaa ja heijastin, tolleriputiikista sai kalenterin koska ottamani kuva siellä. Sitten koirille tai Gavalle Leuchien valopanta patteriversio 39e (niiltä löytyi kyllä myös ladattavaa). Pitäisi patterin kestää pitkään, sai hyvät ohjeistukset pantaan. Otin koon 40cm, joka meni just ja just poikienkin päähän (kotona testasin). Gavalle vähän väljä, mutta laitoin kiinni mukana tulleen remmin millä saa pantaan kiinni. Testattu jo lenkeillä ja näkyy hyvin. Ja laiskalle näppärä, että valo menee päälle kun painavempi muoviosa on alaspäin ja naulaan kun laittaa se ylöspäin minuutin päästä sammuu. Tasaisin välein palavat ledivalot ja erottui paljon paremmin. Pannat oli sen värisiä kuin päällä oleva letkun väri. Äiti osti Novallekin oman pannan. :D

Yksi halpisversio 7e valopanta löytyy jota saa ladata kerran viikkoon jos useammin laittaa päälle, joskus jopa pakkas lenkin jälkeen (jossa pinkki on punainen). Siitä saa aina pimeässä etsiä virtanappia ja alkuun tulee vilkkuvat versiot. Toki se on halvempi, kevyempi ja kapeampi.Kuvia 5.12Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!