Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

26.9.2013

Aussielauma+Ruu tokoilee kuvineen ja Teemu Linnan vikat treenit

Munhan piti viimeksi tehdä koulujuttuja ja tulipahan mieleen tehdä joku muutos blogiulkoasussa. Siitä se ajatus sitten lähtikin eli uusiksi meni ulkoasu. ;D Löysin koodin myös kehyksille tai oikeastaan niiden pois ottamiseen ja muokkasin sitä vähän.

Autiotalo tokoista jäi kirjaamatta kaukot mitä otin talon portailla, eipä voinut edetä. Silloin teki samaa kuin kisoissa, eli sekoitti istumasta maahanmenon ja seisomisen.

Tänään aamulla auringonkin aina välillä tullessa esiin matkattiin Tikkurilan lähettyville moikkaamaan Shantia ja  aussietyttöjä Dracua, Wiccaa ja Zenaa. Ruuti ei kertaakaan ärähtänyt Zenalle, vaikka se oli ihan uusi tuttavuus. Zena Dracun lapsukainen myös, kuten Wicca. Ensin lenkillä ja sitten tokoa. Lenkillä Ruuti rallatteli junnujen kanssa, oli kiva kohta jossa loikkia ojan yli ja mutkitella puita. Ja vielä kaksi koiraa jahtaamassa. Koko tokotreenin aikaan yksi haukahdus (ei liikkeessä).

ruutu: tehtiin vasemmalle lähettäen. Nyt teki taas sivusta sisäänmenoja. Otin vähän lähemmäks ja alkuun niin, että huomautus kun meinas kiertää ja palkka kun oikein. Sitten vaadin heti puhtaan suorituksen. Jos lähti menemään väärin kutsuin pois. Sitten onnistui kisamitoillakin.

tunnari: tein yhden ruudun juuri ennen. Rivi, missä kapula oli keskellä. Nämä oli tuota autossa majaillutta erää, joita ei olla keitetty. Pitää muistaa tuoda puhtaat vaihtoon.

seuraus: tehtiin kun Dracu teki ruutua. Kerran vilkaisi, muuten hyvällä vireellä, ei ääntä.

kaukot: tein noin 2-3m matkalta. Näytti hyviltä, sitä matkaa vain sitten. Maasta seisomasta istumaan oli ok, toinen jalka tais taas vähän liikahtaa.

zeta: tein seisomisen ja istumisen, otin mukaan istumiseen kontaktin silmillä. Molemmat ok.

ohjattu, oikea: tein tahalleen vaikean niin, että pysäytin vähän aiemmin eikä ollut ihan suorassa merkin takana. Hyvin käytti päätä, eka katsoi keskimmäistä, sitten hakoi katseella onko oikeallakin kapuloita. Oikea tuli, jes!

KUVIA


***
Zena

Wicca


***Dracu & Wicca

Äiti ja tytöt


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!