Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

24.9.2013

Autiotalo tokoa

Tarkoitus oli mennä toiselle kentälle, mutta matkalla kerrostalojen piilottamaa hiekkatietä, päätinkin vilkaista autiotalon pihan. Ihan sopiva meille ja saatiin haastetta ruutuun ;). Näköjään tuolla onkin, joku kierrätystori yhtenä päivänä Kilon-Seuran pitämänä, epäilen vaan kuka sinne löytää. 

Zeta: merkkien kanssa, eka tuijotti merkkiä, mutta korjasi katso käskyn kanssa. Kaikki siirrokset sujui! Otin nyt niin, että seisomisessa käsky vain ja istumisessa otan kontaktin sivusilmällä. Maahanmeno down käskyllä. Palkkasin seuraamaan lähdöistä ja odottamisesta. 

Ruutu: jäi vähän etureunaan. Haukahti kun olin palkannut ja lähettiin kävelemään pois, siitä voivottelu. Kerran uudestaan haukahdus samassa tilanteessa. Väliin tunnaria. Sitten ruutu vähän hetsattuna, ei kuitenkaan haukkunut ruutuun menossa. Nyt hyvä paikka!

Tunnari: tosi pätevä koira! Ensin laitoin about keskelle ja sitten vasemmalle päin. Alotti usein oikealta. Ei nostellut muita ja käytti nenää. Ruudun jälkeen nostatin vireen ja silti teki oikein. Ehkä eilen lentsikat ja vähän pidempi ruutu matka hetsasi tai on miettinytkin. 


Ruutu takana keskellä  ja lähetys talon nurkalta (vasemmalta).
Mun ja koiran juoksulinjan väliin jäi pari puuta. Zeta kuvassa etureunassa.


Tunnari tänään rivinomaisesti
Takana vaahteran ruskaa

/ Kaikki kuvat kännykällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!