Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

30.9.2013

Okseri sulkeiset ja käsitöitä

Heti aamulenkki Puolarmetsässä ja sitten tehtiin kaksi okseria + normaalit hypyt rata. Ensin treenattiin puomilla suoruutta kun jään taakse naksuttelemalla. Lähdössä kerran palkkasin ja sain huomauttaa, ettei nousta.
Molemmat okserit tuli nyt sattumalta putken jälkeen. Okseri, jonka jälkeen oli normaali hyppy oli vaikeampi kuin, okseri minkä jälkeen mentiin puomille. Tehtiin tuota helpompaa, myös takarima 65cm. Muuten 60cm ja tavallisilla hypyillä 55cm. Alkuun tuli välillä rimaa alas ja yhdellä kertaa kun ohjasin kauempaa. Otin taas tavaksi sanoa kaksi suhahdusta ja käskynä "pituus". Lopussa alkoi sujua tosi hienosti ja saatiin mini rata puhtaana läpi! Kerran vein putkeen vähän epäselvästi kun olisi ehkä kisoissa ollut kielto, kun meinasi okserille, se olkapää!

Välissä treenattiin myös hyppyä jonka edessä oli puolen metrin välein 2 siivekettä. Alkuun vikan siivekkeen rima medinä ja sitten maxina, lähestyttiin tohon renkaalta suoraan. Eka Ruuti mietti tosi paljon, että mistä ponnistaa. Sitten medinä sujui, ekalla kertaa maxina se loikkasi ihan liian kaukaa ja rima alas. Sitten ei pudottanutkaan. Toi kaksi siiveke-paria, edessä oli selkeämpi sille kuin yksi siivekepari.

Ehkä ollaan yhtä lähempänä taas sujuvaa okseria! Kisoissa, kun ne sitä tyrkyttää melkein joka radalle.. Kotona Ruuti oli iloinen, kun se sai kirppislöytönä pehmo koripallon, jolla on kädet ja jalat (köydet), joka vielä puhuu (vinkuu).

Puolarmetsän ruskaa (kännykällä)
Järkkäri kuva Itse Ilkimys- takista

Takki käytännössä
Toinen illan projekti oli fleece- hihna kokeilu. En ole ihan tyytyväinen vielä tuohon, Berran hihnaan verraten tukinylon on liian leveä, pitää koittaa taittaa ja fleece on liian ohuina siivuina. Letitys ei noista kokoeroista johtuen näytä hirveän kauniilta eikä ole niin pehmeä kädessä. Taidan yön yli mietittyä, purkaa sen ja tehdä uudestaan. Noita on myös kahdella tapaa toteutettuna, letitettynä ja narulelun tavoin punottuna. Letitettyyn päädyin ja nauhaa kuluu varmaan vähemmän. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!