Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

17.6.2014

Aktiivipäivä!

"Tuplabookattu päivä" eli aamulla ja illalle.

Aamusta Hakunilaan treenaamaan. Hallissa hirveän kelin vuoksi, tuuli vaakatasossa ja satoi lumirakeita. Meni se ohikin sitten. Oli myös tosi kylmä.

Ruutin kanssa

paikka istu: hyvin, vaikka vieressä meni maahan koira. Kävin välipalkkaamassa.
paikka makuu: Toisella käskyllä maihin, murr.

kaukot: hyvin teki ja palkkailin useasti. Kerran katsoi liikkurin huitomista.

meinasi vähän äännellä siirtymässä. Tuli vähän pikainen pallon heitto alkuvirittely. Heti näkyy.

tunnari: ympyrä. Ekalla kertaa meni ravilla vikan metrin. Vauhtipalautus. Sitten toisto, nyt laukalla kapuloille. Vauhtipalautus. Sitten vielä pyysin tuomaan sivulle.

hyppynouto: Äännellen ja yksi hau. Heiteltiin palloa useaan otteeseen. Sitten uusiksi ja nyt ihan hiljainen.

Erikseen luoksetulo: läpijuoksu. Sitten stoppi. Laitoin lelun sermin taakse. Suht nopea, en osaa nurtsilla arvioida kuin vaan hiekan jäljestä :D

Kertun kanssa
Hallissa:
Hypyn yli lelulle. Sitten putki ja hypyn yli lelulle. Vielä toisen hypyn oli lelulle. (mini)
2on 2off Puomin alastulolla. Max 2m alastuloa.

Kentällä:
Löytyi säädettävä keinu (30-40cm korkea). Tehtiin pamautuksia, astui keinun päälle ja nami kun palautti sen alas. Myöhemmin lisättiin, että pamautuksesta tekee 2on2off asennon. Sitten vielä namilla vieden kokokeinu ja 2on2off.

Lelun kanssa ketjutettuna 2 hyppyä. Myöhemmin vielä putki mukaan. Eri kohdissa seisten lähetys. Oma liike vaikein. Kerran ohitti. Hyvin menee suorinta reittiä lelulle.

Puomilla tehtiin pari 2on2offia. Nyt juoksin paikallaan tai metrin matkan häiriönä.

2by2 paria tehtiin pari hakua yhdellä parilla. Kerran eripaikasta sellainenkin löytyi. Porukoilla alkoi hakea jo kahdella parilla niitä.

_______

Tokoissa Tuomarilassa Mirkan ja kahden flatti nartun kanssa.

Ruutilla kisamainen treeni. Palkkasin puolessa välissä ulos kehästä. 2 liikettä per. Ihan alo liikkeitä.

Kerttu teki seurausta, liikkeestä maahanmenoa, luoksetuloa. Aina hienosti kaikki noi, seuraus on ollut niin vaiheessa. Liikkeestä istuminen, hyppy, paikalla olot vielä puuttuisi kisavalmiudesta :D

Paristi se mainas rynnätä pois, mutta tuli heti käskystä. Mutta flätille pallon heitto oli liikaa ja ryntäsi sen luo. Yritti tarrata kyljestä. Juoksin sen luo ja sättimiset. Sitten tehtiin remmissä samanlaisia pallon heittohäiriötä seurausta ja sivulletuloja tehden. Aluksi pää pyöri, sitten keskittyi. Aika äkkipikaisesti saattaa reagoida johonkin jahtaamalla. Tänään porukoilla meinasi lähteä kun näki naapuriin tulevan auton, onneksi kääntyi heti kutsusta.
_________

Olin 45min liian aikaisin AST:n kentällä. Lenkitystä.
Kertun kanssa tehtiin keinua laittaen siivekkeen alle ja taas pamautuksia. Taas pyysin siitä 2on2offia.
Puomilla pari kosketusta.
A:n kontaktille tarjosi myös asentoa. Sitten tehtiin namilla vieden koko A. Hyvin hokasi tehdä loppuun asennon.
Rengas: Palkkasin ensin kahdesti kun tuli minirenkaan yli. Sitten odotinkin, että tarjoaa. Vääriä kehikon läpi en huomioinut, mutta heti jos oikein nami. Sitten pystyin tehdä molemmin puolin ja eri kulmasta. Vauhti ja liike on sitten vielä eri asia tähän.

Pronssia! Erika Jalkanen ja mittel Ilpo
Kerttu on kyllä pätevä! Innokas, leikkii ja on ahne. Oppii nopeasti. Miksiköhän mä otin bortsun, joka oppii niin hirveästi kaikkea väärääkin ja ei voi vain tehdä pelkkää mitä on opetettu. ;) Tollerit oppii vaan helpommin ja muistaa sen pitkään. Jos saisin luvan tehdä agia ja vaikkei siitä mediä tuliskaan niin voihan sitä treenata ja epistellä. Melkein kaikki sen osaaminen perustuu mun kolmeen hoitokertaan (4kk, 7kk ja 2v), aina noin viikon jakson.

Se on vaan myös tosi dominoiva, koittaa pompottaa Ruutia, joka yleensä komentelee kotona muita hoitokoiria. Ei näköjään hirveästi ole koiratreenikavereita niin reagoi niihin helposti. Mutta keskittyy ja tulee hyvin luokse. Sen kun näkee, miten se sinkoilee joka suuntaan ja saattaa piipata, mutta tehdessään tokoa se on ihan hiljaa. Sen intohimo on myös popsia voikukkia, ne varret nam!

Treenaa:
- hyppy, vire
- tunnari, hitaus
- kaukot paljon paremmat kun treenaa ja palkkaa paljon!

Kerttu:
- 2by 2: 2 paria ja vaikeuta
- Keinu pamauttelua
- liikkeestä seiso?


Agi SM medifinaali myös ladattu. KUVAT 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!