Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

14.6.2014

Hieno stoppi taas ja hoitolainen


Aamulenkillä pallon heittelyä ja sitten luoksetulo
Ensin läpijuoksuna, tuli kovaa. Sitten jätin salaa avustajalle pallon ja pallo laitettiin maahan, vasta kun kutsuin Ruutin (ei ehdi kurkkia). Tuli taas hyvää vauhtia. Huusinkin stop ja pysähtyi tosi äkkiä, melkein lukkojarrutuksena, jäi ainakin jäljet hiekkaan. Sitten leikkiä vähän. Jes!

Täytyy ottaa vaikka kuurina eka kaukoja ja sitten luoksetulo. 

Kerttu tuli tänään ja on meillä viikon verran hoidossa. Pääsee myös mökkijuhannukseen. Ruutiä ällötti istua noin lähellä tyttöä. KUVAT
Tehtiin myös vadille 2on-2offeja, molemmat koirat vuorotellen. Kerttu muisti sen hyvin oppi sen 4kk ollessaan hoidossa ja sitten vuosi sitten tehtiin.  

Iltalenkillä vielä 
luoksetulo: läpijuoksu, lujaa tuli. Stoppi, käskin aika nopeasti vähän huonompi, tuli pari askelta. Sitten läpijuoksu. Sitten pysäytin keskivälissä luoksetuloa, nyt hyvä jarrutus, että hiekka pöllysi! 
kaukot: Poikaystävällä pallo (suoraan pallon heittelystä) ja Kerttukin pyöri siinä ympärillä (totteli mitkä käskyt osasi). Ruutille viiva ja aika tuhmasti teki. Tuli parit tuplakäskyt ja sitten meni hermot ja sanoin, ettei kelpaa, metrin oli liikkunut. Sitten tekikin tosi hienot kaukot, ihan minimisti liikkuen 5cm? Häiriötä ja osata vaatia! Nyt tehtiin 10m matkalta ja jonkun asennon teki väärän mitä käskin. 
Kerttu: Kertun kanssa sivulletulo, mini pätkää seurausta sekä liikkeestä maahan. Tuli vähän eteen vinoon. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!